Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Re: NISSAN 350Z, tuning, rezervni deli, servis

Napisal/-a Jerch_ Po feb 07, 2011 1:44 am

DoberDan je napisal/-a:Jerch! Ne morem verjet, kje si pa tega našel? Je hrvat (po tabli sodeč na slikci) ali je iz Slo?
Vem da je večino proti spojlerju, vendar kakorkoli, po mojem mnenju se mi zdi, da avtu zelo paše.
Drugače je pa točno ta spojler skrbno načrtovan izdelek firme Strosek. Ravno danes sem jim poslal mail, naj mi pošljejo ponudbo. Predelave delajo le za 350z ter Porsche.
http://www.strosek.de/strosek_2006.php

Jerch, še enkrat hvala za to in da odgovorim na vprašanje, "ne, nisem ga še kupil:)"

http://autoklub.jutarnji.hr/dvojac-u-lo ... 170&foto=7

http://www.automototest.hr/index.php?documentId=670

kot sem ti napisal.. namen tuninga ni bil izgled ampak funkcionalnost. tako, da če si želel le izboljšati izgled avta, bo to zelo zelo draga investicija :D

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr feb 09, 2011 6:34 pm

Kr kupi, na črnga tale spojler kr paše. Pa ni en plasic fantastic ampak ima svoj namen.
obvezno ga malo spusti, kupiš ene fedre za cca 300-400€ ali pa gewinde 1100€ - 3k pri gewindih lahko nastavljaš višino

lp
Slika Slika

nejcxxx
Nov uporabnik

Napisal/-a nejcxxx Pe feb 11, 2011 1:14 pm

Še en ponosni lastnik Z-ja.

Imam isti problem glede sovoznikovih stekel. motorček nima nobene moči. Desna vrata sem razdrl in po mojem mnenju je problem v vodilih, saj ko sem jih malo premikal se je steklo pomikalo veliko bolj tekoče.

Trenutno je moj Z v tuning in styling predelavi, glede spoilerja pa sem se odločil za Slika

DoberDan
Nov uporabnik

Napisal/-a DoberDan Pe feb 11, 2011 1:53 pm

Živjo Nejc
Kako pa je sedaj z steklom, dela ali se še vedno bori z njim?
Spojler si pa kar brutalen izbral:)

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Pe feb 11, 2011 1:56 pm

mislim da je to kr pogost problem glede na to da sem jaz imel enak problem kolega tudi tko al tko je pa manj kot 250€ z vgradnjo nova rec pri uradnem serviserju..

Drugac pa te lovilce vetra ne zastopim
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron Pe feb 11, 2011 2:24 pm

sicer široka tema, ampak mogoče kar tukaj vprašam. nekako sem v lovu za 350z, pa mogoče kdo poznate tegale -> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4488582&show=1 <- ?

nejcxxx
Nov uporabnik

Napisal/-a nejcxxx Pe feb 11, 2011 2:38 pm

Steklo še vedno ne dela oz sedaj ko je topleje dela veliko bolj tekoče kot pozimi. V roku enega mesca bom zadevo še enkrat razdrl in poskušal poiskati rešitev.

A s sklopko si že imel probleme?.. Na mojem je bila menjana pri 60.000km skupaj s vztrajnikom, pri 90.000 pa ponovno menjana.
Drugih problemov pa nimam. :)

DoberDan
Nov uporabnik

Napisal/-a DoberDan Pe feb 11, 2011 2:42 pm

Ne poznam avtomobila, morda mi je samo sumljivo poceni.
Prvo vprašanje je, ali je ameriška varianta, potem je cena logična (najlažje ga prepoznaš po kvadratni tablici zadaj)
Ostalo pa je tehnične narave, ali je potrebno menjati bremze in sklopko in kakšen je menjalnik. Z mašino se praktično ni potrebno ukvarjati, ker je za zmeraj (no, razen če je mrzlega potiskal ob všigu do blokade:), kar načeloma noben zdrav človek ne dela.
Neverjetno me motijo oglasi, ki dajo samo eno slikco gor.
Kakorkoli, na oko pa je videti zelo lep.

DoberDan
Nov uporabnik

Napisal/-a DoberDan Pe feb 11, 2011 2:45 pm

nejcxxx je napisal/-a:Steklo še vedno ne dela oz sedaj ko je topleje dela veliko bolj tekoče kot pozimi. V roku enega mesca bom zadevo še enkrat razdrl in poskušal poiskati rešitev.

A s sklopko si že imel probleme?.. Na mojem je bila menjana pri 60.000km skupaj s vztrajnikom, pri 90.000 pa ponovno menjana.
Drugih problemov pa nimam. :)

Ja, sklopko sem menjal (brez vztrajnika) pri natanko 60.000, sedaj imam 88.000 pa mi ne deluje, da bi jo bilo potrebno menjati. Si dal originalno zadevo ali kaj drugega. Jaz sem zadevo opravil kar na uradnem servisu (tokrat)

nejcxxx
Nov uporabnik

Napisal/-a nejcxxx Pe feb 11, 2011 2:55 pm

Prvič je bila vgrajena originalna, skupaj z vztrajnikom cena 2600€. Pri 90.000km pa sem dal vgraditi od exedyja stage 1. Cena 500€ za boljšo sklopko je boljša izbira kot pa original sklopka
za 700€.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Pe feb 11, 2011 4:31 pm

DoberDan je napisal/-a:Ne poznam avtomobila, morda mi je samo sumljivo poceni.
Prvo vprašanje je, ali je ameriška varianta, potem je cena logična (najlažje ga prepoznaš po kvadratni tablici zadaj)
Ostalo pa je tehnične narave, ali je potrebno menjati bremze in sklopko in kakšen je menjalnik. Z mašino se praktično ni potrebno ukvarjati, ker je za zmeraj (no, razen če je mrzlega potiskal ob všigu do blokade:), kar načeloma noben zdrav človek ne dela.
Neverjetno me motijo oglasi, ki dajo samo eno slikco gor.
Kakorkoli, na oko pa je videti zelo lep.

Če je USA, je vsaj z ok opremo (4batne čeljusti so gor)

DoberDan
Nov uporabnik

Napisal/-a DoberDan Pe feb 11, 2011 4:57 pm

Res je, ravno zaradi tega pa mi je cena malo sumljiva, edino če se prodajalec hiče po hitrem postopku znebiti avtomobila.
Tudi relativno malo kilometrov ima za to ceno.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe feb 11, 2011 6:31 pm

Možno je vse, dokler ne pokličeš oz greš avto gledat lahko samo ugibamo. Če vse štima je lahk fajn nakup, cena pa za letnik (pustmo km) vsen kr realna.

Pač 7 let star športnik, ciljna publika, ki bi tole mela pa ponavad nima za zavarovanje in bencin. Težko je danes tole prodat..

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee So feb 12, 2011 6:18 am

ce gre za ameriski model je cena previsoka(nima brembo zavor, suspenz je cist drugo kot na EU modelih, raznorazni konektorji v avtu so cist drugi, dele je presnet tezko dobit in vse cakas kot neumen- narocas iz amerike pride na nizozemsko potem sele v slovenijo in pa nimas nikjer zgodovine, v ameriki so to avtomobili ki jih peljejo "mlajsi" ljudje in to v prakticno 95% pomeni da je bil avto teran do skrajnosti ter posledicno dozivel nesreco,2 ali 3..).

Ce je pa eu model je pa cena primerna ( te avtomobili se ne prodajo, jest sem s svojim imel tako sreco da sem ga prodal za tako ceno kot sem hotel, drugace mu komot spustis ceno za jurcka ce ne 2,minimalno)
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron So feb 12, 2011 3:26 pm

sicer na kratko pogledno glede na VIN naj nebi bil USA

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So feb 12, 2011 3:34 pm

Veron je napisal/-a:sicer široka tema, ampak mogoče kar tukaj vprašam. nekako sem v lovu za 350z, pa mogoče kdo poznate tegale -> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4488582&show=1 <- ?

hypo leasing prodaja Z-ja, ki ima sprožene airbag-e za vsega cca. 8.000 eur.

nejcxxx
Nov uporabnik

Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov