Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Čipanje

Napisal/-a deejc Če mar 31, 2011 2:02 pm

Imam eno vprašanje...Na alfa forumu sem zasledil uporabnika TRIBES MAN,ki čipira predvsem JTD mašine 1.9... In me zanima,če ima kdo kakršnekoli izkušnje in če ga pozna.Na alfa forumu sem zaznal,da ima kar nekaj uporabnikov dobre izkušnje z njim...
In pa kako se potem avto obnaša ( navor,poraba itd... ) pri 1.9 JTD ( 150 KM ) motorjem Alfa Romeo GT.

LP

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Re: Čipanje

Napisal/-a vojkostar Če mar 31, 2011 2:08 pm

to potem na alfa forumu sprašuj, če pravijo da jim čipa :)

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Če mar 31, 2011 3:40 pm

Samo ne se potem čuditi, ko bo tvoja Alfa z REALNIMI kilometri izpustila dušo. Ne potem obtoževati tistega, ki ti ga bo čipal, ker on ne bo nič kriv, ampak tvoja realna kilometrina.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če mar 31, 2011 6:40 pm

predlagam ban za avtorja teme. pa jebemumatr no,242 tem o čipanju mamo že,ta pa novo odpre. jao jao :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če mar 31, 2011 6:42 pm

el_diablo

v primeru nove teme bo 3/4 več uporabnikov jo videlo, kot pa da napiše to vprašanje v staro temo katera že ima ogromno odgovorov. vsaj moje mišljenje je tako. Pa še tukaj se bolj podrobneje sprašuje po določenem človeku.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

ser76muh
Nov uporabnik

Napisal/-a ser76muh Če mar 31, 2011 7:09 pm

el_diablo je napisal/-a:predlagam ban za avtorja teme. pa jebemumatr no,242 tem o čipanju mamo že,ta pa novo odpre. jao jao :roll:

7 beseda pa prav istopa HEHE "jebemumater"

Uporabniški avatar
deejc
Nov uporabnik

Napisal/-a deejc Če mar 31, 2011 8:06 pm

Jaka156 je napisal/-a:Samo ne se potem čuditi, ko bo tvoja Alfa z REALNIMI kilometri izpustila dušo. Ne potem obtoževati tistega, ki ti ga bo čipal, ker on ne bo nič kriv, ampak tvoja realna kilometrina.

Glej,če dsi ZABIT potem si ZABIT čist enostavno.Ki sem pa jaz napisal,da ima realne kilometra= pišuka si retardiran pa drkaš u božju mater.
el_diablo je napisal/-a:predlagam ban za avtorja teme. pa jebemumatr no,242 tem o čipanju mamo že,ta pa novo odpre. jao jao :roll:

Pa naj me banajo,dol mi visi ker tu taki ko ste vi tak neznate na vprašanje NORMALNO odgovorit ampak samo kritizirat.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če mar 31, 2011 8:09 pm

Glej, dejstvo je, da ima tvoj avto zbite kilometre. Jaka ti je pa lepo napisal (ker ve , da imaš zbite kilometre), da ne boš kaj jamral kasneje, če bo kaj narobe, ker je on imel probleme s svojo alfo po čipanju. Mu je šla turbina, inektorji,... vglavnemcela mašina v maloro. In je menjal motor.

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Če mar 31, 2011 8:37 pm

deejc je napisal/-a:
Jaka156 je napisal/-a:Samo ne se potem čuditi, ko bo tvoja Alfa z REALNIMI kilometri izpustila dušo. Ne potem obtoževati tistega, ki ti ga bo čipal, ker on ne bo nič kriv, ampak tvoja realna kilometrina.

Glej,če dsi ZABIT potem si ZABIT čist enostavno.Ki sem pa jaz napisal,da ima realne kilometra= pišuka si retardiran pa drkaš u božju mater.

Pa naj me banajo,dol mi visi ker tu taki ko ste vi tak neznate na vprašanje NORMALNO odgovorit ampak samo kritizirat.

Glej jaz te nisem nikjer žalil ampak s tem tvojimi otročjimi si šel pa malo predaleč.

Uporabniški avatar
HPF
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HPF Če mar 31, 2011 8:46 pm

Meni tudi že grete z totim moraliziranjem hudo na živce.. Avtor teme nikjer ni napisal, da je prepričan da so realni km (pravzaprav tudi sam dvomi v to), niti Jaka nikjer ni napisal, da je prepričan, da so kilometri zbiti.
Če so mu morali menjat motor itd. pač ni mel sreče. Poznam vsaj 5 ljudi, ki majo čipane Alfe, pa delajo brez problema. Sploh pa tipični balkan, raje avto v kurcu z malo kilometi, kot pa avto, ki je v nulo izpravn z malo več km. Vsak za sebe se odloči za čipanje, če mu bo avto crkno ga bo pač popravljal.

Lp, S.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če mar 31, 2011 8:57 pm

HPF je napisal/-a: Vsak za sebe se odloči za čipanje, če mu bo avto crkno ga bo pač popravljal.

Lp, S.

Narobe, tukaj bo odpru temo, da so ga vsi povrsti nategnili, in ne da je sam kriv.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če mar 31, 2011 9:54 pm

dokler se tako teme ne zbrišejo že takoj na začetku,bo forum pač takšno smetišče kot je.

avtorju:nisi pa napisal niti letnika niti oznake motorja. pa tut tisočkrat predebatirano je že bilo h katerim tunerjem se pelje avto in katerim ne,in kakšne pizd@rije lahko nastanejo ko hoče človek prišparat 200eu-
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov