hippo je napisal/-a:250kg je res velik za Polota.
Če ne gre drugače: zamenjati vzmeti in amortizerje (oboje trše).
CockroaC je napisal/-a:Po cem sklepas da so bek vržen denar gewinde za 200?Glede na to da voziš v 60 konjskem avtu 250kg težko utež vedno zraven, najbrž hitrostnih rekordov čez ovinke ne boš podiral...
CockroaC je napisal/-a:uuu 40 konjev ... te pa ja, te pa rabis gewinde za njamajn 800€.
CockroaC je napisal/-a:Pardon da sem v tebi prebudil majnvrednstni kompleks, ker sem napsial da imaš par konev majn v tvoji kantici.Ker vidim da imaš težave z razbiranjem bistva sporočil ti bom sedaj poenostavil ...Lepo sem ti predlagal, kupi si ene gewinde za 200, zmontiraj pa vozi ... glede na to da ti vozne lastnosti očitno niso proriteta(prevažanje za vozne lastnosti nepotrebnega balasta) poleg tega pa itak avto že v štartu ni ravno dirkalnik bo za tvoje potrebe to več kot dovolj.
Pa lep dan ..
RSI je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:Pardon da sem v tebi prebudil majnvrednstni kompleks, ker sem napsial da imaš par konev majn v tvoji kantici.Ker vidim da imaš težave z razbiranjem bistva sporočil ti bom sedaj poenostavil ...Lepo sem ti predlagal, kupi si ene gewinde za 200, zmontiraj pa vozi ... glede na to da ti vozne lastnosti očitno niso proriteta(prevažanje za vozne lastnosti nepotrebnega balasta) poleg tega pa itak avto že v štartu ni ravno dirkalnik bo za tvoje potrebe to več kot dovolj.
Pa lep dan ..
si ravnokar prišel iz kakšnega "zeliščarsko debatnega" krožka ali kaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov