Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Re: Projekt: Audi S1

Napisal/-a grega983 So apr 16, 2011 1:22 pm

Kaj vse mati narava spravi na ta svet :roll:
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So apr 16, 2011 2:47 pm

Sam res, kako je projekt
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So apr 16, 2011 3:12 pm

guffo1 je napisal/-a:slovenec en kaj pa na zacetku neki pametujete da je sport quattro nevem kaj pa kaj use skupaj aja pa da ne poznam ljudi ? pa prijatu moj poglej si http://www.s1preformance.com pa MTM se vidi da nimas pojma o cem govoris....z grupo b se ukvarjam ze prevec casa da bi mi en tak loser ko ti govoru me pa ne briga kaj je ta slovencek use sestavljau v zivljenju....js vem koga poznam ce pa misli nardis S1 iz navadnega coupe quattrota pol pa res verjamem kaj use je sestavljau hahahahhahahhahahahaha

Pravilnik veleva, da te je pred kaznovanjem potrebno opozoriti - čeprav gleda na tvoj slog pisanja to skoraj ne bi bilo potrebno. Če v naslednjih postih le tega ne spremeniš in se začneš obnašat spoštljivo do ostalih uporabnikov, boš odstranjen, ker tako nekulturnih, žaljivih in izpod vseh nivojev uporabnikov ne bomo prenašali. Dobivaš torej priložnost, da se popraviš, tako da je vse odvisno od tega, kako se boš odzval in obnašal v bodoče. Tudi pravopis in slovnico v svojih postih lahko konkretno nadgradiš.

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 To apr 19, 2011 5:03 pm

guffo1 je napisal/-a:ma nehajte pametovat !!! neveste nic o tem avtu....sem v kontaktu z clovekom ki je delau z MTM IN S1PREFORMANCE js si bom kupu v roku 1 leta audi s1 pikes peak ..... tiste slike ki jih dajate ni s1 evo 1 kreteni eni ! imas audi urquattro a1 in a2 .... pol je sport quattro in iz sporta je narejen s1 ki pa ima bolso opremo kot navaden sport,vec hp,in se dosti vec izboljsanih stvari....mašino dej notri 2.2 5cylinder 20 valve turbo ( kombiniraj z vortex superchargerji ) da nebos meu turbo lag !!! neveste vi nic o temu avtu nemores nardit s1 iz starega coupeja ker neves specifikacij od s1 ki pa ti jih lahko js dam in narisem mere in use in ti zrihtam dele iz groupe b original !!! za audia !!!! ampak naredi ga iz sport quattrota ne pa iz nekega starega coupe sranja !

Hej guffo, kle pa slovenček.
A sem lahko tvoj prijatelj? Ful si frajer, ni kaj.

Moderatorjem pa kapo dol. Vrhunsko opravljeno delo. Ko nekdo napiše bolj direkten odgovor nekomu, je že opozorjen...ali banan, da se ne more več prijavit. Tole nabijanje uporabnika, ki so očitno skriva za nekom z 2 posti (beri jaja med nogami velika kot kinder jajček) pa je očitna zajebancija in pod nivojem.

In potem se čudimo, kako nekateri, ki imajo ogromno izkušenj in kilometrine za sabo nimajo volje pisati po takem forumu. Tudi jaz...

Zaradi mene lahko mojo temo tudi odstranite, že dolgo ne objavljam nič novega, saj se mi ne da ubadati z podjebancijami, ker je slovenija polna foušije in drekanja. Kaj še, da bi nekdo kot jaz odšel po nasvet na forum. Za kar naj bi forum tudi bil - za izmenjavo informacij. Yeah right...

Brez zamere, pa lep dan še naprej.
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

MaRko81
Novinec

Napisal/-a MaRko81 To apr 19, 2011 5:47 pm

...ce si ze tolko predstavu vse skup....je brez veze da vržeš puško v koruzo zarad par ..idiotov.. :!: ...zlo zanimiv projekt, kapo dol :DDD :!: :!:

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To apr 19, 2011 6:05 pm

airmike je napisal/-a:Slika

Če dejansko veš kako zgleda natični ključ, prosim pojdi v garažo in se enkrat udari z njim po glavi.

:rofl :rofl

Sam stari ti Guffo si pa res car :D Upam, da pridš na kak meet, da se spoznamo res ... takih frajerju je mal ... upm, da bova lohk prjatla ...
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Sr apr 20, 2011 6:49 am

rs2 je napisal/-a:
guffo1 je napisal/-a:ma nehajte pametovat !!! neveste nic o tem avtu....sem v kontaktu z clovekom ki je delau z MTM IN S1PREFORMANCE js si bom kupu v roku 1 leta audi s1 pikes peak ..... tiste slike ki jih dajate ni s1 evo 1 kreteni eni ! imas audi urquattro a1 in a2 .... pol je sport quattro in iz sporta je narejen s1 ki pa ima bolso opremo kot navaden sport,vec hp,in se dosti vec izboljsanih stvari....mašino dej notri 2.2 5cylinder 20 valve turbo ( kombiniraj z vortex superchargerji ) da nebos meu turbo lag !!! neveste vi nic o temu avtu nemores nardit s1 iz starega coupeja ker neves specifikacij od s1 ki pa ti jih lahko js dam in narisem mere in use in ti zrihtam dele iz groupe b original !!! za audia !!!! ampak naredi ga iz sport quattrota ne pa iz nekega starega coupe sranja !

Hej guffo, kle pa slovenček.
A sem lahko tvoj prijatelj? Ful si frajer, ni kaj.

Moderatorjem pa kapo dol. Vrhunsko opravljeno delo. Ko nekdo napiše bolj direkten odgovor nekomu, je že opozorjen...ali banan, da se ne more več prijavit. Tole nabijanje uporabnika, ki so očitno skriva za nekom z 2 posti (beri jaja med nogami velika kot kinder jajček) pa je očitna zajebancija in pod nivojem.

In potem se čudimo, kako nekateri, ki imajo ogromno izkušenj in kilometrine za sabo nimajo volje pisati po takem forumu. Tudi jaz...

Zaradi mene lahko mojo temo tudi odstranite, že dolgo ne objavljam nič novega, saj se mi ne da ubadati z podjebancijami, ker je slovenija polna foušije in drekanja. Kaj še, da bi nekdo kot jaz odšel po nasvet na forum. Za kar naj bi forum tudi bil - za izmenjavo informacij. Yeah right...

Brez zamere, pa lep dan še naprej.

Razumem tvoja obcutja - ampak kot je reekl uporabnik pred mano - skoda, da bi bili zaradi par specialnih posameznikov ostali ob nadaljevanje predstavitve tele zverine :D
Enostavno ignoriras, pa mirna Bosna...

Lp

F

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr apr 20, 2011 8:46 am

Ne dovolt, da ti taki osebki jemljejo energijo..
Ker jih je polno, pa ne samo na internetnu, imas jih v trgovini, na ulici.. povsod so.. Samo naredi tisto, kar bi naredil s takim, ko te provocira (ignore) in pa gres stran.

Vedno je nek procent nevoscljivcev in takih, ki popljuvajo vse kar oni nimajo. V resnici bi pa dali obe ledvici, da bi kdaj imeli podoben avto doma, ampak, ker je internet precej anonimna stvar..

Vglavnem kar nekaj nas je, ki izjemno radi preberemo take projekte in pogledamo slike.

Lp
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Če apr 21, 2011 4:47 pm

Guffo rulez,ni kaj......Kaj a punca ni dala,da se tukaj sproščaš?mogoče tip?......
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Če apr 21, 2011 6:46 pm

Ga ni vec, zdej pa prosim da nehate z offtopicom in povejte raje kaj zanimivega o projektu. Recimo kdaj bo na cesti? :P

Modelar
Novinec

Napisal/-a Modelar Če apr 21, 2011 7:27 pm

Ali pa kake slike.... Ne pa da je nekaj slik na prvi strani, potem pa 17 strani nabijanja, avtorja teme pa nikjer več. Ta tema bi iz tega vidika morala biti že zdavnaj zaklenjena... ;)

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Re:

Napisal/-a torstorm So apr 23, 2011 2:54 pm

Carter002 je napisal/-a:Super, še ena izmed (redkih) tem, ki jo bom z veseljem prebiral.

Tud mene zanima kakšni so načrti z motorjem, podvozje, zavore itd.

In lepo je vidit take projekte v tako majhni državici kot je Slovenija :D In kapo dol pred vsakim, ki vse to še javno predstavi.

Edo teb pa želim čimmanj požrtih živcev pri sestavljanju avtomobila in da avto čimprej spraviš na ceste, predvsem pa da bo stvar kar se da kvalitetno narejena (v kar ne dvomim, sodeč po tvoji bivši rs2-jki).

Glede pogona...tud sam mislim da v takih primerih je nekak najbolj primeren štirikolesni pogon, glede na to da je treba na cesto spravit tako veliko število lipicancev :) Pomaga, sigurno pomaga.

za drag se uporabljajo drugačne gume, je nekaj FWD avtomobilov nad 500 Hp in je dobra trakcija, tako da 4x4 ni nuja, je pa res da pri uporabi takih gum začnejo 4x4 pogoni crkovati ;) zato high power avtomobili pravi dragsterji nimajo 4x4...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Re:

Napisal/-a torstorm So apr 23, 2011 3:04 pm

andrej86 je napisal/-a:edi bi šlo v tega audija 2 taka motorja namestit?
ker sem videl že npr. opel corso z dvema 2.0 16v turbo motorjema enkrat na motorvision na DSF-kanalu,en motor s 300KM spredaj eden zadaj,nekako je imel oba menjalnika povezana,itd.
vem da mam bujno domišljijo bi blo možno naredit spredaj pa zadaj kaki motor :P
sliši se prizadeto pardon :oops: samo bi pa trgalo ....... :twisted:

lahko prideš v SV Slo pogledat v garažo in boš videl dva V6....... tako da ni problem tega narediti ;) problem je samo v vozniku ki ni kondicijsko pripravljen ob startu pri polnem plinu :D

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Re:

Napisal/-a torstorm So apr 23, 2011 3:14 pm

rs2 je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:Torej bo to zelo podoben S1-ki, ki je bila izdelana v malo več kot 200 primerkih za potrebe homologacije za kratko izvedbo urQuattra? če prav razumem?

Kako je z elektroniko? je to računalnik univerzalen ali je delan posebej za tipe motorja?
Ker če naj bi obvladal vse lamde sonde, lmm-je itd itd.
Če lahko malo bolj razložiš, če se ti morda ljubi.

P.S.: čestitke za projekt. Opažam da se vse več velikih projektov predstavlja na a.com. Upam, Edo, da boš opogumil še koga, navsezadnje je to le najbolj obiskan in največji forum v slo. Takole bi se dalo več projetkov vidt na enmu forumu, kot pa da se jih išče po raznih forumih posameznih znamk.

Glede Autronica in njegovega delovanja bom prosil uporabnika TH performance, da malo bolj tehnično razloži samo delovanje Autronica. Upam, da bo branje poučn pa da to še koga zanima.

Slike bomo update-ali zvečer, kar se bo dalo.

Drugače pa same specifikacije motorja kot takega:
- blok pripravljen po specifikaciji IMSA bloka(so razlike med serijskim kar velike)
- glavna gred IMSA (NOVA!)
- močnješi glavni ležaji za gred (IMSA)
- močnjejši ojnični ležaji za gred (IMSA)
- suhi karter
- oljna pumpa za suhi karter predelana dodatno v audi motorpsortu
- custom audi motorsport vztrajnik
- dirkalne ojnice za 10.000rpm in 1.300NM
- dirkalni kovani bati z nizko kompresijo in visoke obrate
- glava IMSA
- odmične dirkalne SCHRICK (zelo podobne po specifikaciji kot IMSA)
- seveda vse nastavljive (odmične), tako da bomo tukaj iskali najboljše razmerje odzivnost/končna moč
- custom izpušni kolektor (verjetno bomo probali 2 varianti, da vidimo kaj se bolj obnese)
- sesalni kolektor - možni 2 varianti - ali S1 (IMSA) original seveda ali pa 5 loputk za gas - za vsak cilinder posebej in custom plenum naprej
- glede injektorjev se se odločamo ali 10x 750ccm ali 5 x 1600ccm(je več odločimnih faktorjev v igri)
- 3 x bosch motorsport 044 pumpa
- Autronic za krmiljenje vsega namesto motronica
- IC velik in prilagojen - glede na prostor
- turbo custom, keramični ležaji, ojačana vetrnica (ni oznake) ampak velik
- wastegate (se še nismo odločili)

Več se zdele iz glave ne spomnim.
Za karoserijo in ostalo še spišem.

Bomo dokumentirali z slikami.

Lp

Kateri model je to Autronika in koliko znaša cikel krmilne onote časovno ?

offtopic: Prideš 8.maja v Mursko Soboto dragat ? :)

La.Bonaparte
Nov uporabnik

Re:

Napisal/-a La.Bonaparte Sr jul 06, 2011 2:54 pm

Lp, zdele sem prebrav use skupi, svaka čast.

kako daleč si, ste?

lp, Lukc
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov