Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

---
Novinec

Alfa33

Napisal/-a --- Če dec 19, 2002 6:48 pm

Lep Pozdrav!

pišem prvič berem pa že dolgo.
najprej na kratko moje mnjenje o forumu. forum je ql, vsak nekaj ve in vsi skupaj skoraj vse ;)

Prosil bi vas pa za par informacij:
1.kje naj dobim odmične (športne seveda) vse štiri komade!
2.čip (ja enega sem najdo pa ni vredi ker blokado spremeni na samo 7400obr

oboje za Alfa Romeo 33 1.7 16V Permanent 4 letnik je 93. vozilo je trenutno v fazi restavriranja ampak počasi bom rabo odmične.najrajši vidim če mi poveste italjanske web strani ker nemci majo večina samo za audi, vw....

tnx za odgovore.aja tak btw 4sale ql mazda :)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Alfa33

Napisal/-a Sale Če dec 19, 2002 9:29 pm

Hja, ko sem že ravno dobil tako pohvalo ;), pa moram poizkusit vsaj približno odgovorit na tvoje vprašanje :).

A si mogoče že vprapašal na Fiat servisu Senica v Ljubljani. Oni se kar precej ukvarjajo z elektroniko in najbrž tud odmičnimi gredmi. Telefonske zdajle glih ne najdem - kdo drug mogoče.

Druga opcija je pa mogoče, da bi šel v Italijo. Jaz vem za enga možakarja (Danilo Giusto), ki to kar obvlada. Sem bil enkrat tam in je rihtal ene Alfice 33. Je pa to malo pred Avianom kakšnih 250km vožnje v eno smer - sam je kar težko za najt. Če te zanima povej pa lahko izbrskam, telefonsko od njega.
Slika Slika

---
Novinec

Napisal/-a --- Pe dec 20, 2002 11:10 pm

to ja zlati si :)
varianta z fiat servisom mi nea diši ker noben ni resen.tole z italijo je nekaj kar sem iskal. za telefonsko bi te proso če si boš vzel tolko časa, aja samo če tip zna angleško, še lepše bi pa blo če ma kaki e-mail ker moja angleščina precej škripa.

res najlepša hvala za odgovor :* :)

:) včeraj sem pozabo dodat še vprašanje če kdo ve za koga ki bi res lepo naredo usnje na sedeže in tapete na vratih.

tnx.

4sale eno pijačo maš v dobrem ;)

Hoyt
Novinec

Napisal/-a Hoyt Pe dec 20, 2002 11:26 pm

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale So dec 21, 2002 12:38 am

Evo jutri bom probal izbrskat telefonsko. Drgač je pa glede sporazumevanja mal kriza; njegova žena sicer zna malo angleško ampak zelo slabo. Mi smo vedno poiskal nekoga, ki zna italijansko, da je poklical tja in se dogovoril za termin - ko si pa enkrat tam se pa že nekako zmeniš (z rokami če ne gre drugač ;)). Glede njegovega e-maila ti žal tud ne morem pomagat.

No ja pri Senici naj bi bili dokaj resni - se ti vseeno splača še tam vprašat (oni so tud dost delal za seicento pokal,...)

Ja pa mal je problem najt tole lokacijo kjer ima ta Danilo delavnico. No ampak če se boš z njim kaj dogovoril ti bom že jst probal vsaj približno opisat pot do tja (sam bom mogu še fotra aktivirat, ker jst sem bolj bogi v teh stvareh).

Glede pijače se bomo pa na kakšnem meetingu zmenil :) - ti samo glej da prideš ;) :).

edited: No sem se potrudu pa sem že kar poiskal tole cifro (matr predzadnja vizitka je bila od 100-tih, ki sem jih pregledu).

Torej: Danilo Giusto Preparazioni
tel.: 0434 98140 (se mi zdi, da moraš prej še odtipkat 00390
naslov: 33070 Nave di Fontanafredda (PN) - Via t. Deciani, 1

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 21.12.2002 ob 01:06 GMT]
Slika Slika

---
Novinec

Napisal/-a --- So dec 21, 2002 11:52 am

dobro jutro :)

najprej hvala za podatke o usnju nisem vedo da na mobisux tui dobiš kake take podatke :)

zaj pa še en ful vlki HVALA za totega danilota. 4sale ti si car :)

kar se tiče mene na meetingu pa itaq pridem na vse možne samo najprej morem dokončat moj voz pa ispit za avto baje tui rabim :)

lp, Luka
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov