Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So feb 07, 2004 8:37 pm

Mica je napisal/-a:
Free Styler je napisal/-a:
Mica je napisal/-a:
Sale je napisal/-a:No sicer je tole že malo off-topic pa vseeno nekaj misli. Torej vsekakor bi bilo lepo če bi imeli letno vsaj nekako 8 shovow, potem bi lažje pokrili tudi več regij. Ker temu ni tako potem vsak organizator organizira show tam kjer mu je najlažje glede organizacijskih zadev. Največ klubov (tudi tuning trgovin) je iz LJ in primorske, ter nekaj tudi z gorenjskega konca (ne rečem da jih drugje ni) in zato so tudi showi ponavadi v teh krajih ( še posebej grejo pohvale primorcem).

Kljub temu pa v samem centru LJ, showa še nismo imeli (razen neuradnih srečanj), kar je tudi čudno vendar po svoje razumljivo glede na to kako težko je najti primeren prostor.

Kar se tiče našega kluba bomo mi organizirali zadevo zelo verjetno kje v okolici MB ali pa v LJ. Žal drugih možnosti enostavno nimamo tudi če bi si še tako želeli kje drugje organizirat show.

P.S. prodaja se, ker grem potem novim izzivom nasproti :) - kaj bo to pa še ne vem ;)

jaoooo,jaooo.....dajte tu pri nas neki organizirat!! Plac, keš.. no problem!!
Tudi trgovine so pr nas, tudi bejbe so pri nas, tudi dobri avti so pri nas,
tudi benz je pri nas!!!!!!!!!!!
Ma dejte se malo pomenit, mene na PM pisat, če vam je problem financ mam PM.....in tako naprej. Da se, samo ni oranizatorjev!!! So, ampak to ste VI !!!
Ajde, letos bo namest Grosuple, Radenci al pa Murska S. show !!!!
Dajte potrudite se...pa bo..."rispekt" z vseh strani !!!
G. Mica, ce je to tako pa TI organiziraj tuning show pa bos videl, da ni vse to tako kot ti mislis...Sploh pa ne nekje bogu pozabljenem kraju...

UFFF, tale je pa kolenska, malo pazi kwa govoriš !!!!! RES

kdo se oglaša :? :? :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Mica So feb 07, 2004 8:40 pm

maky je napisal/-a:
Mica je napisal/-a:
maky je napisal/-a:zakaj ne v sv? komu se pa da (brez zamere tja vozit?) poglej recimo primorsko... more bit cel dan v avtu pa se furat gor in dol...
se ne splača...

aja za tunat: menjaj čip pri rsr-u... ti bo še marsikaj drugega povedal....

jaoo,jaooo, get a f*** you motherf***er, saj to je bližek kot primorkska, ti geograf!!!! :lol:

ne ti meni geograf... nisem rekel da ni bližje kot primorska... en primorec se more pa 300km furat v eno stran... mu je bljižje lj in kr kot pa ms...
pa vrjemi da je veliko primorskih fanatikov...

uffff, model,...blefiraš. Če bi postavil v vrsto štajerske anti LJ-primor. avomobilčke, se kuj lohk pofukate pod odejo!!! RES. Mamo mi tudi maribor, pa mursko. pa radence, pa lotmerk .....taka. šutite žabari

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So feb 07, 2004 8:45 pm

Mica je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Mica je napisal/-a:
maky je napisal/-a:zakaj ne v sv? komu se pa da (brez zamere tja vozit?) poglej recimo primorsko... more bit cel dan v avtu pa se furat gor in dol...
se ne splača...

aja za tunat: menjaj čip pri rsr-u... ti bo še marsikaj drugega povedal....

jaoo,jaooo, get a f*** you motherf***er, saj to je bližek kot primorkska, ti geograf!!!! :lol:

ne ti meni geograf... nisem rekel da ni bližje kot primorska... en primorec se more pa 300km furat v eno stran... mu je bljižje lj in kr kot pa ms...
pa vrjemi da je veliko primorskih fanatikov...

uffff, model,...blefiraš. Če bi postavil v vrsto štajerske anti LJ-primor. avomobilčke, se kuj lohk pofukate pod odejo!!! RES. Mamo mi tudi maribor, pa mursko. pa radence, pa lotmerk .....taka. šutite žabari

ok še en k****n na forumu...

kolk si star poba?
kaj ti bereš posamezne besede in ne znaš sestavit potem stavkov nazaj skup??
lej najprej rečeš da pri tebi ni razvito pa zakaj ni tako da dejte neki organizirat...
ja za koga če ni zanimanja???
pol pa neki kva pa vem kaj utrujaš neki o vseh izven štajerske nevem kaj gore dole...
WTF???

najprej razčisti nekaj pojmov pri sebi pol pa ene 2 persena v usta pa naprej pisat!

NE gledaš racionalno na vso stvar z organizacijo srečanj... ni vse tako simpl kot si ti misliš!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B So feb 07, 2004 9:08 pm

Še en tak pršu na forum ki mu ni jasno da ni namenjen kreganju in žaljenju... :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt So feb 07, 2004 9:11 pm

Mica je napisal/-a:Hmm...hvala Sale. Še neki. Sem iz skrajnega SV (radenci) Zakva nebi organizirali v sklopu A3M in GaS Tuning nekega srečanja pri nas???
Plac zagotovljen!!! Tu je ta scena v P****. Mam občutek, da se tuning razvija preveč centralizirano (tako kot parlament) vse v LJ al pa KR. To ni to. Če se to fura v smeri "vedno več" tunerjev, treba organizirat vedno več takih festov, na vedno VEČ RAZLIČNIH krajih (SLO. ti je jah majhna :wink: )

AJDE vaš mICA

citiram tole...se en zakompleksan stajerc! :roll: Vedno imate neke probleme z ljubljano. (nimam nic proti normalnim stajercem je moja mati iz MB) ampak... "vse tam"

MICA dva posta si odprl in v obeh se samo kregamo. Halo. Kdo je mal cudn zdej? Mi vsi al samo ti?

Glede S4 - serijsko ima 230 KM nabriti se ga da 400 + KM. Menjas turbino, chip in ostalo kar potegne ce das tok vecjo turbino. Ce se bos lepse obnasal ti bi lahko veliko pomagal.

LP
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So feb 07, 2004 9:44 pm

Matt je napisal/-a:
Mica je napisal/-a:Hmm...hvala Sale. Še neki. Sem iz skrajnega SV (radenci) Zakva nebi organizirali v sklopu A3M in GaS Tuning nekega srečanja pri nas???
Plac zagotovljen!!! Tu je ta scena v P****. Mam občutek, da se tuning razvija preveč centralizirano (tako kot parlament) vse v LJ al pa KR. To ni to. Če se to fura v smeri "vedno več" tunerjev, treba organizirat vedno več takih festov, na vedno VEČ RAZLIČNIH krajih (SLO. ti je jah majhna :wink: )

AJDE vaš mICA

citiram tole...se en zakompleksan stajerc! :roll: Vedno imate neke probleme z ljubljano. (nimam nic proti normalnim stajercem je moja mati iz MB) ampak... "vse tam"

MICA dva posta si odprl in v obeh se samo kregamo. Halo. Kdo je mal cudn zdej? Mi vsi al samo ti?

Glede S4 - serijsko ima 230 KM nabriti se ga da 400 + KM. Menjas turbino, chip in ostalo kar potegne ce das tok vecjo turbino. Ce se bos lepse obnasal ti bi lahko veliko pomagal.

LP

lepo povedano mat se strinajm stabo!! :wink:

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme So feb 07, 2004 9:57 pm

meni se tudi dozdeva da Micu branje in povezovanje delata tezave :cry: je ze mene nekaj za brezveze nahrulil :? ,... brez zamere, samo malo manj vzviseno pisanje ti priporocam :idea:

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne feb 08, 2004 12:02 am

Mica tudi ti boš žal moral spremenit način komuniciranja na forumu - če se že misliš prerekat stori to na nivoju in argumentirano. Drugače bomo težko skupaj shajali. Hvala.

Zaradi varnostnih razlogov na tale topic obešam ključavnico.
Slika Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov