Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Če feb 05, 2004 10:39 pm

<quote=red forman> now this takes the dumb ass cake</quote>

kaj si ti nor koko loh na podtlaku (ki ga ustvari atmosferski motor) daš venti ki je namenjen da sprosti velik pritisk "budalo". najbolj da si kupiš kompresor za gume pumpat pa ga daš v prtljažnik, daš zraven kanister za zrak in nafilaš na 0,5 do 1 bar pol pa kupiš dump valve pa ga daš v motor . to vse povežeš na gas pedal in <sarkazem>uživaš v efektih </sarkazem>.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če feb 05, 2004 10:51 pm

ZEeMF, ne žali uporabnikov na tem forumu :!: Pred uporabo foruma preberi pravila - če se z njimi ne strinjaš zapusti forum. Če tega ne boš upošteval sledi predlog administratorju za ban.

Hvala.
Slika Slika

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Če feb 05, 2004 11:17 pm

pa model ej kaj mene naderaš... ti raj unim napiš kaj bedne poste odpirajo. kaj jim naj pove če ne vejo razlike med dvema rečema k je že v prevodu čist neki levga al pa tist efekt dump velva. oni žaljo ta forum k take vn mečejo. drgač sem pa sam na hitr pogledu mal pa ta glupe odgovoru. se pa iskreno opravičujem in upam da bom v prihodnje lahko bolj pomagal. :roll:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če feb 05, 2004 11:38 pm

kakšno sramoto???

Forumje zato da se folk med sabo dogovarja,postavljajo vprašanja itd......

Sramota je to da so taki k se neki pizdijo kokr naprimer ti k si se neki razpizdu!!

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Če feb 05, 2004 11:42 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:kakšno sramoto???

Forumje zato da se folk med sabo dogovarja,postavljajo vprašanja itd......

Sramota je to da so taki k se neki pizdijo kokr naprimer ti k si se neki razpizdu!!

saj ga bo minilo, morda je preveč kave spil :lol:
ampak moraš pa priznati da je naslov te teme strah in groza, ter za umret smešen :wink:
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če feb 05, 2004 11:48 pm

heheh

to je res sej veš kako je 100ljudi 100čudi.

sam na slovaškem je pa tko 100ljudi i 1000 čudi tm sm vse možno vidu!!

sej vglavnem da je v mejah normale :lol:

Kava hm mogoče nemore spat al pa impotenca padla :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe feb 06, 2004 12:29 am

No kljub vsemu lepa gesta ZEeMF in verjamem da bomo čisto v redu shajali v bodoče. Pač kjer je prijavljeno čez 3300 ljudi, nekateri malo bolj obvladajo nekateri manj. Tisti znalci pač pomagajo "začetnikom". Pri tem pa je seveda potrebno veliko tolerantonosti z obeh strani ;).

Sej bo. Fantje ne prilivat olja na ogenj - sej se pač vsi na začetku mal "lovimo".
Slika Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe feb 06, 2004 12:36 am

Ze drug post od zenfa, kjer drugje ljudi zmerja. Ce nekdo necesa ne ve, ga zato se ni treba zalt, ampak mu povej zakaj stvar ne gre, pa rajs ksn stavk z utemeljitvijo vec napisi, kot pa k****n, budala in ne vem kaj se. Sicer sem tud jest nov na tem forumu, sam ni nacin ljudi zmerjat. :?

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Pe feb 06, 2004 11:34 pm

lej model jaz nimam namere kar dret se na folk če je tak bedn topic odpru dobi bedn odgovor. drgač bi lohk mal drgač vprašu al pa prej mal pogledu da če je atmosferski motor to pomeni da zrak vleče vase ne pa da je priilno polnjen. pa moral bi on ugotovit zakaj je ta dump velve sploh tm. to ni za to da zvok nardi. ampak da sprosti pritisk ki se nabere.v podrobnosi se mi ne da spuščat kako pa zakaj. naslednič raje prašej tko če se da ta efekt nardit kako drgač al more bit nujno turbo.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So feb 07, 2004 9:20 am

ZEeMF je napisal/-a:lej model jaz nimam namere kar dret se na folk če je tak bedn topic odpru dobi bedn odgovor. drgač bi lohk mal drgač vprašu al pa prej mal pogledu da če je atmosferski motor to pomeni da zrak vleče vase ne pa da je priilno polnjen. pa moral bi on ugotovit zakaj je ta dump velve sploh tm. to ni za to da zvok nardi. ampak da sprosti pritisk ki se nabere.v podrobnosi se mi ne da spuščat kako pa zakaj. naslednič raje prašej tko če se da ta efekt nardit kako drgač al more bit nujno turbo.

vsi nismo taki "eksperti" ko ti zato raje nekaj najprej vprašamo...

potem pa pride en tak majstor kot si ti pa misli da vse ve in da ostali očitno ne vejo nič...

POMAGATI je cilj tega foruma ne da zatiranje in jemanje morale....
SlikaSlika

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF So feb 07, 2004 11:37 pm

model jaz sem ti povedov da sem šel nalašč se pozanimati glede tega. to ni zbijanje morale, to je le postavlanje na realna tla.

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Ne feb 08, 2004 10:45 am

venil na atmosferskem motorju? to je res utopija bolš da sploh ne razmišlaš o temu.
Če hočeš da ti neki "sika in cvili" pod havbo si zmontiraj en zvočnik za zunanjo uporabo v motorni prostor in ga zvež z radijem, gor maš pa posnet kak wrc al pa blow off...... pa sam vklopiš pa ti SEKA tud na parkirišču če je treba! :lol:

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne feb 08, 2004 11:11 am

Jaz imam na cd nasnemano F1 (okrog 12 muzik). Ko to na mojem alpineu gor nažgem, pa okna spustim folk kar zija :lol: Mam pa vse od speljevanja pa do boks stopov. Zanimivo je to slišati, ko si na križišču....... :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Ne feb 08, 2004 7:27 pm

woolff je napisal/-a:Jaz imam na cd nasnemano F1 (okrog 12 muzik). Ko to na mojem alpineu gor nažgem, pa okna spustim folk kar zija :lol: Mam pa vse od speljevanja pa do boks stopov. Zanimivo je to slišati, ko si na križišču....... :lol:

ha ha. dobra fora. :-P :lol: :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov