denko4 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:bl je vazn materjal kot pa velikost.jst sm mel 288 pa mam zj gor 312.nobene razlike razn v tem da se tezje pregrejejo,se pa vseen pregrejejo.
ploscica je pri obeh velikostih enaka oz je kar ista ploscica...materjal je bol pomembne kot velikost.itak je pa vsaj za moje pojme najbolj vazna guma
Kaj potem boš rekel da ročica nima nobene veze pri bremzanju? Ti si pa en opasni fizik![]()
Ploščice so pa večinoma pri isti znamki avtomobila res iste.
abbe je napisal/-a:denko4 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:bl je vazn materjal kot pa velikost.jst sm mel 288 pa mam zj gor 312.nobene razlike razn v tem da se tezje pregrejejo,se pa vseen pregrejejo.
ploscica je pri obeh velikostih enaka oz je kar ista ploscica...materjal je bol pomembne kot velikost.itak je pa vsaj za moje pojme najbolj vazna guma
Kaj potem boš rekel da ročica nima nobene veze pri bremzanju? Ti si pa en opasni fizik![]()
Ploščice so pa večinoma pri isti znamki avtomobila res iste.
nism fizik sm pa logik.ti pa se pjt fizike kam drgam.ne trdim da fizika kle nima nobene veze,vse je v fiziki,sam pristopas h tezavi z napacne smeri...
jebes 400mm diske pa nevem kakasne zavorne ploscice ce mas na vozilu nankang gume.lah mas super duper gume pa ce bos z zavorami lahko blokiral kolesa je nepomembno kok velike so zavore.to seveda govorimo za zavorno pot. pri enkratnem zavirnaju iz 100 kmh.drugo je zaporedno mocno zaviranje pase kj zravn.
splash je napisal/-a:KAKŠNO POF*KANO ZNANOST IN KREGARIJO SE GRESTE, KER MI S TEM NIČ NE POMAGATE!![]()
v bistvu sem odgovor na vprašanje dobil že v prvem postu ki je bil idan za mano, tko da se lahko tema tudi zaklene
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov