Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF So feb 07, 2004 11:21 pm

model mondy če si to vse menu in veču je res možena taka velika pridobitev in it verjamem. jaz sem mislu da si ti gor našravfu en šp. filter in pika, kar dosti folka počne.

symon kar se pa glede tebe tiče pa prvo kot prvo. MEN GRE NA K.... NFS U. ne mislm da is car če zmagaš. pa tko če dregate med sabo; ne ugotoviš čist kdo ma bolš avto ampak tudi KER ZNA BOLJ VOZT. da ugotoviš ker ma bolj avto mal pač teste primarjaš pa prbližen veš. sam tko btw.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne feb 08, 2004 9:09 am

Sale: Lepo, da je priznal, da včasih pozabi vzeti tabletko.. ups, da se prehitro razburi. Samo napisal sem mu z moje strani kar mu gre.

ZEeMF: Ma ja ja.... Zakaj se potem razburjaš? Itaq sem pa tut to mislil (kdo je boljši šofer). Pač bahanje. Pa kaj?
KER ZNA BOLJ VOZT

Ja torej ni nujno, da se jaz osmešim. Morda se bolj ti, ki se z svojim kdo-ve-koliko konjskim avtom ene parkrat zašaltaš.
da ugotoviš ker ma bolj avto mal pač teste primarjaš pa prbližen veš. sam tko btw.

Ja sam pol ma pa en neki predelano, drugi neki drugega pol se pa dajeta kdo ma boljšega. In kdo je boljši šofer. Ma itaq ti tega ne razumeš, ker si očitno cele dneve nekje zamorjen in ni šans, da bi v živo užgal tako debato.
Itak se ti nič ne splača dopovedovat. Si premalo časa na forumu, da bi vse tukaj poznal in se zdiral nanje ter jih uporabljal za sproščanje svoje zakompleksanosti. :twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Ne feb 08, 2004 10:21 am

ej ko bi jaz vedel kaj si ti hotel z tem povedat bi blo tut fajn. to pa če ma kdo avto predelan, pa nisem še nobenga vidu z več predelave kot zračen filter(cai), pa lonc, zdej razen č si menu gred,... je moč minimalno izboljšana.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne feb 08, 2004 10:30 am

Glej: En ma pa č športen filter, lonc in še par predelav. Drugi ma kaj drugega (lahko isto le filter, lonc). Pa se gresta komu bolj leti. Kapiš? Pač kot sem napisal gre se za to da dokažeš unemu, da je tvoj hitrejši/da bolj tiščiš gas. Pa za adrenalin. In tu potem ni pomembno al maš 50 konjev ali pa 500. Upam, da zdaj razumeš.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne feb 08, 2004 11:20 am

ZEeMF je napisal/-a: da ugotoviš ker ma bolj avto mal pač teste primarjaš pa prbližen veš. sam tko btw.

No ja .. ali pa ce je UBER vazno kako je avto vozen! Moj recimo ko sem ga dobil v roke sem ga razpihal .. kolegica pa od svoje mame totalno zamorjenga .. isti motorcic. Razlika kot noc in dan. Takoj sem stegnu za dva krizisca. Zato ker moj dela normalno un pa je cist mrtu. Motorja pa sta identicna! :) In kaj ma tle test? 0
Neako kot je rekel symon .. da das na stezo dva njegova avteka. Pa da ma edn od teh dveh bolj prepustn izpuh pa postiman dovod zraka .. je kristalno jasno kje smo. Test tuki spet 0. Kje bi pa bli ce bi se odolocal na podlagi testov. :)
Pa en tak zelo brutalen primer .. kako je na avtocesti M3 blendal Ferraiju Modeni pri 280Km/h da se mu umakne iz prehitevalnega. Pa vemo kaksni so testi teh dveh avtov ferrari v testih oh in sploh bmw 0. Na cesti pa se je to ravno obratni izkazalo. In to se je ze velikrat pokazalo da ni ravno tako kot testi kazejo!

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne feb 08, 2004 6:43 pm

teorija ni praksa :wink:
aja pa obratno tudi ne gre :D

pa lep dan še naprej :P :lol:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Ne feb 08, 2004 7:25 pm

pa človk reku sem prbližen!!!! tut če dregaš nikol novš vedu kdo ma boljš avto al pa kermu bl stegne, ker enkrat se en zašalta, drugič drug prepozn štarta. raze če ene 10 probaš. če pa res hočeš vedet ker ma bolj avto ga pa na valarje vržeš, pa ti je vse jasno. dreg ni natančen sam bl zabaven :lol: :P

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne feb 08, 2004 9:40 pm

ZEeMF je napisal/-a:pa človk reku sem prbližen!!!! tut če dregaš nikol novš vedu kdo ma boljš avto al pa kermu bl stegne, ker enkrat se en zašalta, drugič drug prepozn štarta. raze če ene 10 probaš. če pa res hočeš vedet ker ma bolj avto ga pa na valarje vržeš, pa ti je vse jasno. dreg ni natančen sam bl zabaven :lol: :P

tuki se totalno strinjam :)
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF To feb 10, 2004 5:43 pm

najlažje narjeno: kompresor- je za to prav narjen.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov