Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

G&B Vouk
Nov uporabnik

sportni katalizatorji

Napisal/-a G&B Vouk Po feb 16, 2004 3:37 pm

serbus narode moji!
zanima me kak sportni katalizator (znamke) se splaca dat na megat 1.6 rt? koliko je cena katalizatorja, koliko moci doda in kaksen glas bi bil na ze montiranem izpuhu powerful (megane ima vgrajen tudi raid-hp zracni filter)?

lp

mondy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mondy Po feb 16, 2004 3:58 pm

To se ti splača kupt samo če moraš v vsakem primeru zamenjat kat. Drgač je najbolš varjanta cev namesto katalizatorja in ko pride tehnični spet gor. :)

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF To feb 17, 2004 12:56 am

vau mislm si pa skupuh. katalizator (šport) kaj bo naslednje športna zajla za gas. dej če hočeš moč se raj kej hujga sprav dselat ne pa sam po povrčini praskat. aja pa kup si boljši izpuh!

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To feb 17, 2004 1:43 am

Športna pamet pride naslednje. :idea:

@G&B Vouk: Če imaš zanič katalizator res raj kup kazga generičnega (30-40k SIT), ki ga montiraš samo za tehničnega. Skozi tastarega pa daj komu speljat cev da zgleda kot originalen, v resnic je pa enak k da bi mel cev direkt skoz. Pa športni katalizatorji ti tudi ne delajo tako lepo na normalnem motorju, ker so delani tudi za višje temperature, ne samo za večji pretok. Ma pa ZEeMF prov da brez menjave celotnega izpuha ne boš nič pridobu
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov