Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

volvofh
Nov uporabnik

new ibiza

Napisal/-a volvofh Sr dec 25, 2002 2:45 pm

Halo Folk!!

Kupu sem novo ibizo 1.4 100KM in me zanima kak bi se dalo to masinco malo bolje navit, ce je sploh mozno.

Zanima me tudi kak je z sportnimi filtri-kaksnega bi mi priporocali. Prijatelj mi je rekel da ne paše prav vsak gor.

LP

Skot_Racing
Nov uporabnik

Re: new ibiza

Napisal/-a Skot_Racing Če dec 26, 2002 9:48 pm

Matr si trd!

Kok mi greste taki kt si ti na jetra.
A kupu si čist novo tole Ibizo a zdej bi jo pa rad tuniral da boš dubu tistih 10 konjev več za 200 jurju ki jih boš not vložu. Zakaj se ne more to prej razmišljat in se ne kupi že original močnejšega avta.
če bi šparal še en mesec bi lahko mel že Ibizo 1.6 pa ti je nebi blo treba tunirat.

Sicer pa vsak zase.
S&M Tunning.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Če dec 26, 2002 10:18 pm

No to bi se dalo tudi malo lepše povedat, kajne Skot...

Čeprav se pa strinjam, da je bolje malo počakat, pa došparat za kupit malo močnejši avtomobil.... upoštevat pa moraš potem tudi posledice....dražja registracija, dražje kasko zavarovanje, manjša vrednost ob prodaji..

Glede filtra je najboljše da se pozanimaš pri A#M, tam ti bodo povedali kaj gre na tvoj avto. Poleg filtra lahko menjaš tudi izpušni sistem..najbolje da celega od kolektroja naprej... pa chip tunning (predrag za toliko moči kot pridobiš na navadnem motorju, vsaj zame;) )
potem so tu še hujše predelave, ki pa se res ne izplačajo....
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

G-4S

Napisal/-a G-4S Če dec 26, 2002 10:50 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Vladimir
Novinec

Re: Re: new ibiza

Napisal/-a Vladimir Če dec 26, 2002 11:36 pm

Skot_Racing pravi:
Matr si trd!

Kok mi greste taki kt si ti na jetra.
A kupu si čist novo tole Ibizo a zdej bi jo pa rad tuniral da boš dubu tistih 10 konjev več za 200 jurju ki jih boš not vložu. Zakaj se ne more to prej razmišljat in se ne kupi že original močnejšega avta.
če bi šparal še en mesec bi lahko mel že Ibizo 1.6 pa ti je nebi blo treba tunirat.

Sicer pa vsak zase.

Maš prou. Sam enim se pa ne da razmišlat. Ej VOLVOFH kok s pa dau za Ibizo?
Ajde!!!!
Slika
Norris 771bhp Evolution VII RS

volvofh
Nov uporabnik

Napisal/-a volvofh Pe dec 27, 2002 5:57 pm

Cena je bila nekje 2.7mil
Mocnejse res da ni bilo, pa tudi stare Cupre ni bilo po celi sloveniji za dobit. Bom pocakal na novo Cupro in verjetno menjal. LP
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov