Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

znizanje... passat 1.8T

Napisal/-a PhoenixX Po feb 16, 2004 7:52 pm

...fotr ma omenjeni avto pa je res previsok vse skupi...mislm za po njivah vozt ne pa za po cestah..ce zoga prleti pod avto gres kr cez se mi zdi...tut cuti se da v ovinkih ni stabilen...kar za 150 km ni ravn dobr....torej..zanima me kok bi kostal da ga mal spustijo....neka srednja cena??? Da pol fotru predlagam to modifikacijo:)

lp

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Sr feb 18, 2004 12:06 am

kup si svoj avto pa ga spuščej. ker pomoje tvoj fotr ne bo vesel

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr feb 18, 2004 12:11 am

Zakaj pa nebi blo ušeč?
The MAN

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Napisal/-a PhoenixX Sr feb 18, 2004 10:53 am

ZEeMF je napisal/-a:kup si svoj avto pa ga spuščej. ker pomoje tvoj fotr ne bo vesel

:)) jst mam svojga ze porihtanga...tko da.. Mojmu tastarmu je itaq vseen, sj ne mislm da b ga spustl pa da b pol za koncesijo za pluzenje zaprosu, tko u easy....benga konstruktivnega odgovora vidm..

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a pikec Sr feb 18, 2004 11:13 am

Lowtec vzmeti, -35/-35 ,cena ~120 Eurov...Apex -35/-35 32.990, pol pa še H&R -cene ne vem pa še marsikaj se dobi...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr feb 18, 2004 2:30 pm

počakaj na x-haira

on ma isto varijanto spuščeno čist v podn
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr feb 18, 2004 10:00 pm

Ja res je en cross country mobil :D, obcutek v ovinku pa sploh ni dober. Ampak je pa tukaj udobje. In ravno tole udobje je bil pri meni problem nizanja. Namrec, ko sem se peljal s kolegi, ki imajo nizane avtomobile sem se na hitro premislil. Takega tresenja po cesti ne bi prenesel. Najprej udobje, se ves ne da se vozis potem pa tole.

Kako bi bilo s srednjo varianto ne vem. Kaj je to zate sploh srednja varianta? Lahko butnes gor kar je. Vsekakor pa oboje, amortizerje in fedre. Kolikor soldov bo, tako bo udobje. Verjetno je potem tukaj tudi lega. Po forumu se bere, da na vsakem avtomobilu se ne obnese ista firma. Sedaj lahko recem, da ni denarja, da bi sel nazaj na navaden cross country mobil. Se vsak ko se je peljal z mano je rekel, da avtomobil sploh ni trd. Edini problem je pa, ko kje kaj pojahas prav na hitro. Jaz vem, da ko sem ga sel iskat sem ze po 10min naredil en kkkkhhhhhhhhhhhhh. Seveda to se ni bilo vse. Cez 10min je bil se en kkhh tad dam DAM BUM :shock: vzrok pa kocka, ko je en del cesta tlakovan. Sedaj pa malo bolj pazljivo.

Poglej malo naokoli in se pozanimaj. Kje bi lahko iskal ti ne morem reci, ker jaz sem imel ponudbo ze zrihtano, tako da nisem nic iskal. Bilo je samo na meni, kdaj bom rekel ja. No po pol leta odlocanja, premislekov in sprasevanja sem se le odlocil. Lahko pa jaz vprasam nase matadorje, kje bi se dobile bilstein zadeve. Pri nas ima eden tole na Leonu in baje da je abnormalno. Ti bi vzel eno soft varianto in bi bil pomoje zadovoljen ( oz tvoj oce ). Avto bi resnicno pridobil na legi, udobje pa tudi ne bi trpelo. Sam imam kombinacijo KONI - H&R in je res Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Napisal/-a PhoenixX Če feb 19, 2004 1:18 pm

...ja lezeci policaji znajo bit problem... Koni...kok je to znizan zadi 50 , spredi 60??

Uporabniški avatar
audi-fan
Novinec

Napisal/-a audi-fan Če feb 19, 2004 2:34 pm

Koliko bi ga pa rad spustil? Kolega ima originalne VW športne vzmeti od 1.8T. Mislim da je nižji za 35mm od serijskega. Če te zanima - njegov tel 040 530030 pa ga pokliči in se pozanimaj.
LP

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Če feb 19, 2004 6:30 pm

ej drgač bo pa pod hitrostjo še vendo šel v ovinek k krjola ker je tokšen pritisk. to pomen da tut če ga boš mižal, bl trde fedre gor dal, bo ko se boš peljal več k 100 se nagibu v ovinku.

draga rešitev: aktivno vzetenje

poceni rešitev: bl počas se vozi

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Re: znizanje... passat 1.8T

Napisal/-a Sportivo Če feb 19, 2004 6:32 pm

[quote="PhoenixX]...mislm za po njivah vozt ne pa za po cestah...[/quote]
Ena neumestna kaj je tdi :mrgreen: ?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če feb 19, 2004 6:40 pm

ZEeMF je napisal/-a:ej drgač bo pa pod hitrostjo še vendo šel v ovinek k krjola ker je tokšen pritisk. to pomen da tut če ga boš mižal, bl trde fedre gor dal, bo ko se boš peljal več k 100 se nagibu v ovinku.

Pomoje on misli samo na izboljsanje lege ( ker original je res katastrofa ), ne pa da bo imel formulo 1. :wink:

Znizan je zadaj in spredaj enako in to je 4-5cm.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Napisal/-a PhoenixX Pe feb 20, 2004 4:16 pm

[quote="X-Hair"][Pomoje on misli samo na izboljsanje lege ( ker original je res katastrofa ), ne pa da bo imel formulo 1. :wink:
quote]

THATS IT! :)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov