Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

buhti
Stalni uporabnik

Re: polo 9n športno vzmetenje!

Napisal/-a buhti Če jun 21, 2012 4:17 pm

No in če gledaš tvoje slike in od unga kateri je dal vzmeti -40mm, se vidi da se mu skoraj nič ni vsedu uzadi avto. Ne preko neta naročati vzmeti, sam osebno pejt tja pa jih naročt. Da neboš dubu napačnih
Slika

zakelj
Nov uporabnik

Napisal/-a zakelj Po jun 25, 2012 11:41 am

buhti je napisal/-a:No in če gledaš tvoje slike in od unga kateri je dal vzmeti -40mm, se vidi da se mu skoraj nič ni vsedu uzadi avto. Ne preko neta naročati vzmeti, sam osebno pejt tja pa jih naročt. Da neboš dubu napačnih

ja....zdaj sem gledau malo na drugem forumu....in tam folk nabija da se ti ful mal usede avto....ospred se...odzadi pa bol malo.....zdej če ker pozna kašnega ki ima gor 205/45/16.. pnevmatike in H&R vzmeti -35mm.....usi majo nekej drugač...sm tko ne kot bi js rad vidu :D

zakelj
Nov uporabnik

Napisal/-a zakelj So avg 04, 2012 4:40 pm

buhti je napisal/-a:No in če gledaš tvoje slike in od unga kateri je dal vzmeti -40mm, se vidi da se mu skoraj nič ni vsedu uzadi avto. Ne preko neta naročati vzmeti, sam osebno pejt tja pa jih naročt. Da neboš dubu napačnih

zdej sm vidu polota tle na forumu je spusut SUPERSPORT 35/35 in se odzadi tud ful mal pozna....so spet napacne vzmeti al je tk normalno da se zadi ful man usede kot spredi..?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost