Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...
-

Sportivo
- Poznavalec foruma
-
- Kraj: Cerkno
Napisal/-a Sportivo Ne feb 22, 2004 1:40 pm
maky je napisal/-a:greddy je napisal/-a:maky je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Se pravi če dam čip+nov auspuh+dovod zraka=201km+???
na račun čipa recmo 245...
na račun auspuha in dovoda zraka pa mogoče kakega hrčka ne pa pravega delovnega konja

O tem lahko samo sanjas, avto ima atmosferski motor in z chipanjem, bi pridobil bore malo, mogoce 15 konjev..
priznam da ne poznam motorja...

nisem niti bral kaj je prej pisalo in sem imel skoz v glavi dizelaš
samo na td bi jih pa pridobil toliko...
Zraven čipa piše 30 konjev, zaj pa ne vem, a lažejo, al....
-
maky
- Moderator foruma
-
- Kraj: Ljubljana
-
Napisal/-a maky Ne feb 22, 2004 1:53 pm
Sportivo je napisal/-a:maky je napisal/-a:greddy je napisal/-a:maky je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Se pravi če dam čip+nov auspuh+dovod zraka=201km+???
na račun auspuha in dovoda zraka pa mogoče kakega hrčka ne pa pravega delovnega konja

O tem lahko samo sanjas, avto ima atmosferski motor in z chipanjem, bi pridobil bore malo, mogoce 15 konjev..

Zraven čipa piše 30 konjev, zaj pa ne vem, a lažejo, al....
prodajniški trik

-

greddy
- Novinec
-
Napisal/-a greddy Ne feb 22, 2004 1:57 pm
maky je napisal/-a:greddy je napisal/-a:maky je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Se pravi če dam čip+nov auspuh+dovod zraka=201km+???

Čo je zraven turbina ni pri taki kubituri nobeden problem +40 HP..Tuning potencial 3.0 motorja je ogromen..
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov