zanima me če je ker že imel izkušnje z swapi motorja in kako je to izvedel.
Naj razložim:
Namen imam lotiti projekta kjer bi kupil Mazdo RX8 in narediti swap z kakšnim motorjem od honde ali mazde v glavnem ne wankla,... kaj pač bo lažje da bodo sistemi dobro sodelovali,...
Kar se tiče mehaničnega dela bi sam poskrbel in mi ne predstavlja takšne skrbi saj mam okoli sebe toliko izobraženih poznavalcev (varjenje, mehanika,...), da tu ne sme biti problema.
Problem se mi pokaže pri elektroniki. In sicer kako spraviti original module avta da bodo delovali (potovalni računalnik, abs, esp,...števci na splošno).
Kar sem sam raziskoval ni obrodilo sadov...
-RSR- moto..... mi ni znal pomagati (ker se z japonci, korejci ne ukvarjajo).
-ERC- mi tudi nebi znal pomagati po svojih besedah nima znanja za takšne stvari.
- ko sem vprašal enega in drugega kateri bi mi še lahko pomagal sta me drug drugemu napotila

Torej ali je v Sloveniji kakšen maček, ki bi znal to skupaj spacati ali smo še "premali" v slo.
Hvala za svetovanje..
P.S.
Takšne stvari so se že delale in obstajajo v tujini (USA,UK,Rusija) ampak vsi ki so se spravili v ta projekt so po zaključku svojega projekta izginili iz raznih forumov, in ne odpisujejo...(uživajo v avtih predvidoma)
Prilagam posnetek kot dokaz :
http://www.youtube.com/watch?v=uVLmdDuHLnw
LP.
undefined_one