Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

SvetiSava
Nov uporabnik

Audi ABT

Napisal/-a SvetiSava Sr mar 03, 2004 10:49 pm

Najprej en lep pozdrav. Upam da bi mi lahko pomagal. No to gre nekako takole: imam Audija A6 avant 1.9TDI 130KM in ga zelim predelat- se pravi druga elektronika(popularno receno cip), nov izpuh. Kasneje pa tudi zavore in seveda podvozje. Imam podatke za tako predelavo pri podjetju ABT. Mislm da usi poznate to firmo. Stric iz nemcije mi je rekel da je svojega avdija pripeljal direktno v njihovo podjetje in da je bilo vse zrihtano hitreje kot v 30min vendar pa njihove komponente niso poceni . Zanima me ce je v sloveniji kaksen tak zastopnik za ABT oziroma ce je v sloveniji kak drug prodajalec podobne a cenejse opreme pa da je le ta homologirana tako kot od ABT-ja. Pa prosm ne mi govort A3M ker to poznam in to ni to. No kaksno dejansko moc(v KM) lahko po predelavi pricakujem. Najlepsa hvala za odgovore.
Use science to gain speed

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr mar 03, 2004 10:55 pm

Za čip tuning : RSR, Senica. Moč z 130 PS na 155, navor z 310nm na 380 nm. Cena cca 150000.

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI Sr mar 03, 2004 11:01 pm

upraš na A2S Celje, al pa MPI Idrija???????

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Sr mar 03, 2004 11:13 pm

A2S Celje, sigurno imajo vse za ABT. Jaz tam rihtam avto. Tako da ti bojo tam vse lepo zrihtal z homologacijo vret. Ja stane pa žal res ko žafran, tako da pripravi novce, če hočeš imeti karkoli od ABT.
Samo, tuning na motorju ti naredi RSR, tudi vsi WV,Audi v SLO pošiljajo tja avtomobile.
Fedre itak Eibach, auspuh Remus. Tako da ti od ABT ne ostane dosti, razen plastika.

Uporabniški avatar
Blue GTI
Nov uporabnik

Kraj: Mesarska klavnica

Napisal/-a Blue GTI Pe mar 05, 2004 12:38 am

ABT čipe prodajajo (morajo in so dolžni) vsi pooblaščeni servisi v Sloveniji in tujini za VW, Audi, Seat, Škodo. Če prodajalec tam o tem nič ne ve, lahko mirne duše javiš naprej nadrejenim ali generalnemu uvozniku, da je (so) nesposobni bebci. Če vzameš ABT čip, ti matična tovarna VW, Audi, Seat, Škoda oziroma naši pooblaščeni zastopniki priznajo garancijo še naprej na avtomobil (če je še toliko nov, da jo ima), torej, kot da se ni nič zgodilo.

Le cene so 2x višje od Slovenskih tunerjev, od katerih določen(a) nista prav nič slabša od ABT.
Tuning by technology

Uporabniški avatar
VW TDI
Nov uporabnik

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a VW TDI Pe mar 05, 2004 7:05 am

Za čip tuning lahk priporočam DimmSport G.Matjaz 040-715-715 . Men je delo Pasata TDI ja in sem ful zadovoln , pa se extra drag ni , razlika pa je zelo očitna

lp

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So mar 06, 2004 1:13 am

Ja garancijo, če jo imaš, ti jo pri vgradnji čipa, da poblaščeni servis in sicer 1 leto. Tako da recimo pri novem audiju, je 100 % garancija na motor, 2 leti. V primeru vgradnje čipa, pa če tudi je ta ABT, garancija propade, tista tovarniška seveda. Itak pa pri novem avtu vgradiš čip po enem letu, dobiš potem garancijo še eno leto in si na istem. Tako je bilo vsaj v mojem primeru.
Samo v Sloveniji ne vem kako je z ABT. A2S, ki je imela vse od ABT, zgleda tudi zaradi cene, sedaj daje čipe programirat v RSR.

Uporabniški avatar
Blue GTI
Nov uporabnik

Kraj: Mesarska klavnica

Napisal/-a Blue GTI So mar 06, 2004 1:16 am

V primeru nakupa ABT čipa na pooblaščenem servisu, nobena garancija ne propade. Taka je VAG politika. ABT čip je uradna dodatna oprema na seznamu VAG vozil.
Tuning by technology
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost