dci-clio je napisal/-a:Potem po normalni logiki vzmeti od cliota 99 ne pasejo saj tisti imajo zadaj torzijo - namrec imam moznost kupit ene rabljene samo so od letnika 99. se pravi nic nebo z kupcijo![]()
drugac pa hvala za odgovor
dci-clio je napisal/-a:Potem po normalni logiki vzmeti od cliota 99 ne pasejo saj tisti imajo zadaj torzijo - namrec imam moznost kupit ene rabljene samo so od letnika 99. se pravi nic nebo z kupcijo![]()
ice je napisal/-a:dci-clio je napisal/-a:Potem po normalni logiki vzmeti od cliota 99 ne pasejo saj tisti imajo zadaj torzijo - namrec imam moznost kupit ene rabljene samo so od letnika 99. se pravi nic nebo z kupcijo![]()
Zakaj pa to? Zadej ti torzijo normalno spustijo kokr pač hočeš, spredej daš 2 vzmeti, 2 pa spraviš, ni tako? Letniki cliotov 99 so še vsi stari modeli s torzijo. Je pa res, da se ti splača za ta model kupt samo 2 vzmeti oz. najbolje, da narediš tako...
dci-clio je napisal/-a:..saj jaz imam ta nov model cliota 2001 - , samo sem imel moznost kupit ene rabljene od 99 letnika pa nisem vedel ce ma stiri vzmeti ali samo dve. ker ce ima torzijo potem se mi ne splaca kupit samo dveh vymeti, raje potem kupim nove
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov