Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

kia clarus

Napisal/-a NoName Če mar 25, 2004 11:24 pm

no ok.. ce ste kej bral forum kupovanje starih avtomobilov, pol se vam sanja, da sem ponosni lastnik avta iz subjekta... vem da za takele rizeve narastke ni kaj dosti linkov z tuning/styling vsebino... ampak.. probat ni greh... verjetn kake lexuske odpadejo, temne sipe mislim itak ob prvi priliki...spustit avto za ene 30mm bi verjetn slo (ce bi lahk kak preprical da je mozno homologirat), pa mogoc se kaksne fensi felgice gor dat.. kake 15 colske.. superturismo recmo... kaj pa vem... ce so se kaki kiasi na forumu dejte me mal kontaktirat... predn bom spet financno sposoben za tak podvig bo itak minilo se kar nekaj casa... drgac pa ... mam rojstni dan cez slab mesec pa ce se mi hocte ustrec, vam sporocim stevilko osebnega racuna, kjer sprejemam simbolicne zneske ;)
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: kia clarus

Napisal/-a lisko Če mar 25, 2004 11:56 pm

NoName je napisal/-a:no ok.. ce ste kej bral forum kupovanje starih avtomobilov, pol se vam sanja, da sem ponosni lastnik avta iz subjekta... vem da za takele rizeve narastke ni kaj dosti linkov z tuning/styling vsebino... ampak.. probat ni greh... verjetn kake lexuske odpadejo, temne sipe mislim itak ob prvi priliki...spustit avto za ene 30mm bi verjetn slo (ce bi lahk kak preprical da je mozno homologirat), pa mogoc se kaksne fensi felgice gor dat.. kake 15 colske.. superturismo recmo... kaj pa vem... ce so se kaki kiasi na forumu dejte me mal kontaktirat... predn bom spet financno sposoben za tak podvig bo itak minilo se kar nekaj casa... drgac pa ... mam rojstni dan cez slab mesec pa ce se mi hocte ustrec, vam sporocim stevilko osebnega racuna, kjer sprejemam simbolicne zneske ;)

NoName, če bi dizla mel bi ti podaril en sod cvička........ tko pa nč ne bo :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe mar 26, 2004 12:06 am

HEhe, ce ze tolk govoris da ti kdo kaj podari, pa bi se lahko napisal stevilko tekocega racuna :EE
Drugace pa ene felnice zihr spusti ga!
Aja BTW Felne majo med sraufi razmerje 5x 114.3! TAk da ves kaj iskat :D

BTW tudi jaz ti bi kak del podaril ce bi mel yugota... zal izpades z igre :P :lol:
LP

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Pe mar 26, 2004 8:32 am

5x114,3? ma si sigurn glede tega?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe mar 26, 2004 9:18 am

NoName je napisal/-a:5x114,3? ma si sigurn glede tega?

4x114,3 ->sem pomotoma dodal en vijak :D
Ce je zanesljiv vir ti katalog :D
lp

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato Pe mar 26, 2004 11:20 am

monster_d je napisal/-a:
NoName je napisal/-a:5x114,3? ma si sigurn glede tega?

4x114,3 ->sem pomotoma dodal en vijak :D
Ce je zanesljiv vir ti katalog :D
lp

Mislim, da bo držalo, čeprav sem jaz lep čas mislil da imam 4x110 (po pravici povedano še sedaj nisem prepričan).

@Noname: jaz sem nabavil r16 litke in 205/55/16 za zadaj in 205/50/16 za spredaj.
205/50/16 še sicer iščem neko ugodno varianto (rabljeno, recimo) pa dobro.
Drugače pa avto dobi popolnoma drugačen izgled tudi brez nižanja.

Moj nasvet je, če že nisi pri denarju, najprej šparaj za lite felne - rabljene, glej male oglase. Jaz sem moje dobil ugodno z gumami vred, čeprav so malo pokrampane - bolje je, kot pa radkape. Za moje pojme se vsak styling začne pri copatih :wink:

...res pa je da je moj klarus malo novejši

LP
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato Po mar 29, 2004 12:10 pm

Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost