Aesthetics je napisal/-a:150km in 200km sta ista motorja (EcoTSI). Oba je mozno cipirati na iste konje. 200tka je bivsa 2.0tsi 190km. Nisem pa vedel da Tiguan ponuja 150km verzijo, samo pri Audi A4 do sedaj videl.
320km pa je R, torej ima vsaj boljso turbino, pa se kaj zagotovo.
Osevno bi vzel 150km verzijo R-Line, pa čipiral na 240 konjev, kar pa gre spodobno.
Blinder je napisal/-a:Raje se vprasaj, ali je komu znana verzija z 200 ali 320 km. Wikipedia naprimer ju ne pozna: https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Tiguan
Blinder je napisal/-a:Izpustil sem jo, ker 150 km diesel verzija obstajaVsaj predvidevam da. Ker 1968 ccm motor je diesel.
chad je napisal/-a:Ne predstavljam si, da bi me v življenju zanimalo prevozno sredstvo kot je tiguan. Potem, da bi pa še sanjal, kako bo načipan letel
nickoslo je napisal/-a:mislem kaj je tu point te teme sploh ?
že naslov je zavajujoč in OP sploh ni vedel kaj naj oz. kako naj vpaša...
o katerih tiguanih govorimo ? PQ ali MQB prvo ? potem kateri motor diesel/bencin?
BojanI je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Izpustil sem jo, ker 150 km diesel verzija obstajaVsaj predvidevam da. Ker 1968 ccm motor je diesel.
Seveda obstaja, saj ga imam. Sem ga pa čipiral in je bilo rečeno, da je max do 180 KM kolikor naj bi jih seda tudij imel. Tko da na 240 kot je nekdo zapisal, ne vem no...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov