maky je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:lucky je napisal/-a:Eibach so vsekakor dobra odločitev....bi skoraj rekel najboljša ......amortizer s.p. pa niti slučajno.......
kdo pa, vsi pravjo da je najboljši, pa še homologacijo ti on zrihta...
vuga v novi gorici
HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:lucky je napisal/-a:Eibach so vsekakor dobra odločitev....bi skoraj rekel najboljša ......amortizer s.p. pa niti slučajno.......
kdo pa, vsi pravjo da je najboljši, pa še homologacijo ti on zrihta...
vuga v novi gorici
in kako je pr njemu?
če ma 5 jurjev cenej se mi še vedn ne splača v gorico hodt![]()
ne resno, kok ma kej cenej?
lucky je napisal/-a:Jaz sem bil pri amortizerju letos poleti imam že od prej gor eibach pa sem si dal še stršat amortizerje...
no, ko sem prišel gor mi je samo rekel naj pridem čez tri ure, niti vprašal me ni kaoliko bi jih želel trde ko sem mu sam povedal kaj bi sploh želel me je nakuru češ oni vedo kaj delajo......prav sem rekel in sem šel. Pridem nazaj čez tri ure...vozilo seveda premehko za to kar sem jaz želel pa mi je rekel, da malček se bo sam stršal ( še čakam!!!).
Bili smo trije, se usedemo v avtu in odpeljemo proti primorski...nekje bri postojni mi kolega pravi, da zadnje kolo full opleta....se ustavim in grem pogledat. Vijaki so bili spuščeni in enega sem skori zgubu....jih zategnem pa za foro poskusim še ostala kolesa pogledat. Vsi razen enega so bila spuščena......tipi mi jih sploh niso zategnili!!!!
mislim.....sem bil že tako jezen in skoraj doma, da sploh se mi ni dalo it se gor kregat, pa še nič nebi dosegel edino zdaj vem kdo ne bo nikoli več mojega avta videl!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost