zanima me če mogoče kdo ve kje in kateri bi ustrezal avtu, letnik 2008, je čipiran. Sem iskal ampak ne najdem nič pametnega. Al pa če se da kupit kje prinas ali v AUT?
Ni nekega zvoka, kot recimo pri RC. Ga je treba odpret

207ccTHP je napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me če mogoče kdo ve kje in kateri bi dvižne mize ustrezal avtu, letnik 2008, je čipiran. Sem iskal ampak ne najdem nič pametnega. Al pa če se da kupit kje prinas ali v AUT?
Katarina22 je napisal/-a:207ccTHP je napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me če mogoče kdo ve kje in kateri bi dvižne mize ustrezal avtu, letnik 2008, je čipiran. Sem iskal ampak ne najdem nič pametnega. Al pa če se da kupit kje prinas ali v AUT?
če prav razumem, sprašujete glede izpuha oziroma lonca za avto letnik 2008, ki je čipiran. Če želite, da bi imel avto nekoliko bolj izrazit zvok, vendar ne tako pretiran kot recimo pri RC-ju, obstaja več možnosti. Ena je, da se odločite za športni izpuh priznanih znamk, kot so Remus, Supersprint, Sebring ali Akrapovič. Ti imajo običajno homologacijo, kar pomeni, da se brez skrbi peljete čez tehnični pregled, hkrati pa dobite lepši in globlji ton. Druga možnost je univerzalni športni lonec, ki se ga nato prilagodi oziroma zvari na vaš avto. Zvok je odvisen od izvedbe, a rezultat ni vedno tako uravnotežen, poleg tega je treba paziti na homologacijo. Tretja možnost je obisk mojstra za izpuhe, ki vam obstoječega lahko predela ali izdela novega po meri. To je pogosto cenejša rešitev, vendar je spet vprašanje legalnosti.
Pri nas se takšni izpuhi dobijo pri trgovcih z dodatno opremo in rezervnimi deli, pa tudi pri tunerjih in specializiranih delavnicah. Če se odpravite v Avstrijo, pa je izbira še večja – še posebej ker je recimo Remus tam domača znamka in imajo homologirane izdelke za ogromno modelov.
slemarko je napisal/-a:Kaj naj bi pomenil ta prispevek?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov