Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
dete
Nov uporabnik

trikraka alu platišča- pokrovčki za čez vijake?

Napisal/-a dete Po maj 10, 2004 11:42 am

zanima me če kdo ve kje :?: al pa kako :?: bi lahko dubu pokrovčke za čez vijake za trikraka platišča 13 col :?: jest mam namreč sam dva, dva pa sta polomlena

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po maj 10, 2004 10:18 pm

Al misleš ti una varnostne pokrovčke za na šravfe? Če misleš jih imam jaz za prodat, ker na moji feltni jih z šravfcigrom takoj dol potegneš in so zame neuporabni.

Uporabniški avatar
dete
Nov uporabnik

Napisal/-a dete To maj 11, 2004 12:00 pm

ja verjetn maš tapravo stvar-ti pokrovčki pokrijejo šraufe, tako da se jih ne vidi-da je lepo ravno, so pa tak mal zavahnjeni na tri konce, da se uležejo na feltno, dej prosm poklič na [b]041-849-726 [/b]kristjan, pa se bova domenila za ceno pa tko naprej,bi ti bil zelo hvaležn :D

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To maj 11, 2004 12:02 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:Al misleš ti una varnostne pokrovčke za na šravfe? Če misleš jih imam jaz za prodat, ker na moji feltni jih z šravfcigrom takoj dol potegneš in so zame neuporabni.

Pomoje hoče on pokrove za platišča, da se vuijakov sploh en vidi, ne varnostne vijake.

@dete: Jest bi raj feltne zamenu, trikrake so mi grde (sori).
Slika

Uporabniški avatar
dete
Nov uporabnik

Napisal/-a dete To maj 11, 2004 8:16 pm

ja sam na srebrno petko pa mislm, da najbol sedejo te feltne; sm tud že razmišlu katere bi lahko dau gor sam nimam pojma, drugač mi pa predlagej kako lepo, pa ugodno varianto :!: :?: pa tud mislm, da fiat tipo ne misli varnostne vijake al pa pokrove za navadna platišča ampak pokrovčke dza na alu platišča :wink:

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To maj 11, 2004 9:52 pm

dete je napisal/-a:ja sam na srebrno petko pa mislm, da najbol sedejo te feltne; sm tud že razmišlu katere bi lahko dau gor sam nimam pojma, drugač mi pa predlagej kako lepo, pa ugodno varianto :!: :?: pa tud mislm, da fiat tipo ne misli varnostne vijake al pa pokrove za navadna platišča ampak pokrovčke dza na alu platišča :wink:

Žal sn mislu da rabiš tole. Imam sam varnostne.
Se pravi ti rabiš une pokrovčke ki so jih meli Golfi 2ke na šravfih. Tistega pa žal nimam.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov