Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

H&R Cup-Kit-Sport-Suspension

Napisal/-a 1.8T So jun 05, 2004 12:28 pm

Pozdrav.

Zanima me, ce kdo ima ta kit na avtomobilu, verjamem da se zadeva drzi ceste kot prilimana, ampak kako je pa z "udobjem"? Je zadeva se znosna, se da recimo druzino na morje peljat brez pretresov?

Glede na to, da so fedri H&R ter amortizerji Bilstein mi je jasno, da je to zelo kvalitetno podvozje, za moj avto pa imajo samo "ta hud" lowering kit, front axle60, rear axle40, kateri ima tudi TUV.

A bi bilo to prehudo? Ze zdej drsam po robnikih, pa nimam nic spuscenega...

/Jan

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jun 05, 2004 12:58 pm

Cisto samo pasenje firbca!...?
KOlko si pa zelijo imeti za ta kit??

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 So jun 05, 2004 2:29 pm

Za fedre ti jst garantiran da stvar ni sploh tok trda recmo tm ene 30 mogoče 35 % je avto bolj trd jih mam jst gor in je super tud ceste se bolj drži... glede amortizerjev pa nevem pomoje je super kombinacija samo je pol avto ziher malo bolj trši še.
Drgač pa jz mislm da majo u Pro Car u kranju ta kit dost pocen nism pa sigurn zihr majo pa fedre za več k 5 jurjov cenej k pr technoracingu ker jih dobavljajo direktno od H&R fabrike tko da kr ke poklič pa praš najboljš :-P
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T So jun 05, 2004 3:15 pm

NoSpeedNoFun je napisal/-a:Cisto samo pasenje firbca!...?
KOlko si pa zelijo imeti za ta kit??

118.000SIT + montaza.

/jan

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T So jun 05, 2004 3:20 pm

stilk0 je napisal/-a:Za fedre ti jst garantiran da stvar ni sploh tok trda recmo tm ene 30 mogoče 35 % je avto bolj trd jih mam jst gor in je super tud ceste se bolj drži... glede amortizerjev pa nevem pomoje je super kombinacija samo je pol avto ziher malo bolj trši še.
Drgač pa jz mislm da majo u Pro Car u kranju ta kit dost pocen nism pa sigurn zihr majo pa fedre za več k 5 jurjov cenej k pr technoracingu ker jih dobavljajo direktno od H&R fabrike tko da kr ke poklič pa praš najboljš :-P

Pro Car v Kranju? Hmm, nisem vedel, da Mare tudi H&R robo zrihta, vedno sem zivel v prepricanju, da on samo FK zastopa... ga moram malo povprasat v ponedeljek.

Techoracing pa baje, tako sem slisal, bolj na crno prodaja H&R, nekje iz Italije gor... rekla-kazala, nic preverjenega.

Malo me skrbi ta 60mm lowering kit, jebela... to bi ropotalo po luknjah za hrbet polomit...

/jan

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Re: H&R Cup-Kit-Sport-Suspension

Napisal/-a monster_d So jun 05, 2004 3:52 pm

1.8T je napisal/-a:A bi bilo to prehudo? Ze zdej drsam po robnikih, pa nimam nic spuscenega...

/Jan

Jah treba bolj pazljiv bit :wink:

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Po jun 07, 2004 2:51 pm

Kaj pa druga skrajnost? FK fedri (-35mm) ter Monroe reflex amortizerji? Je to kombinacija, o kateri se splaca razmisljati, ali to ne gre skupaj?

(doticni ima familijo, katero bo treba tudi kdaj kam peljat z avtom...)

/jan

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jun 07, 2004 3:30 pm

H&R + Bilstein kombinacijo ma Porsche 911 GT1 vgrajeno za 24 ur Lemansa, tko da mislm da je vredu an. Js mam H&R notr in je dobr, zrihtov mi ga je pa Mare, in sicer tko pocen, da sploh ne povem.

1Mare = 1car :wink:
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov