Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Če avg 21, 2003 1:53 pm

Subaru je napisal/-a:galantfrik: a ti si ga že upedenu glede teh fedrov pa tega?

Hmm fedri... nisem šel v to. Ravno se mi obeta, da avto prodam in končno pridem do tistega Galanta GTi :D Potem pa gre GTi takoj pod nož in na rampo! :P
Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Če avg 21, 2003 2:06 pm

hm...sliš se dobro...ker letnik pa bo un GTI? pol morm pa čim prej vidt kako bo zgledu :P
Slika

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če avg 21, 2003 2:06 pm

kaj so to slike dveh različnih avtov al je to eden ki je po spuščanju dobil staro masko nazaj, osal brez žmigavcev na bokih, dobil zatemnjene šipe, pobarvana ogledala, ...

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Če avg 21, 2003 5:39 pm

johnyr je napisal/-a:kaj so to slike dveh različnih avtov al je to eden ki je po spuščanju dobil staro masko nazaj, osal brez žmigavcev na bokih, dobil zatemnjene šipe, pobarvana ogledala, ...

zgornja slika je moj avto 14 dni po tem ko sem ga kupil (torej sem že zamenjal serijske črne feltne z litimi, ter predelal sem sprednjo masko), potem sem pa še zatemnil šipe,pobarval špegle,itd .....in zdej k sem ga še spustu sem ga sliku...torej, JA, to je isti avto

aja...žmigavci na bokih so še vedno tam :) samo temna folija je nalepljena čez :twisted:
Slika

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Pe avg 22, 2003 5:13 pm

Subaru je napisal/-a:hm...sliš se dobro...ker letnik pa bo un GTI? pol morm pa čim prej vidt kako bo zgledu :P

Hmm, GTi je letnik 1990 (klasika itaq :P )

Zgledu bo pa zelo podobno kot moj, školjka je ista, s tem da ima pragove, podaljšane odbijače, spoiler, močnejši motor :D 150KM, klimo itd...

Sem pa danes, ko sva se srečala na cesti opazil, da tvoj Subaru na cesti izgleda še bolš kot na slikci... Se mi zdi da je u nulo spuščen, pa temne šajbe - fuuuuuuuuuuuuuulll mi je pa všeč nalepka na zadnji šajbi :D

Lepo, res lepo :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Pe avg 22, 2003 5:43 pm

Hmm, GTi je letnik 1990 (klasika itaq :P )

Zgledu bo pa zelo podobno kot moj, školjka je ista, s tem da ima pragove, podaljšane odbijače, spoiler, močnejši motor :D 150KM, klimo itd...

Sem pa danes, ko sva se srečala na cesti opazil, da tvoj Subaru na cesti izgleda še bolš kot na slikci... Se mi zdi da je u nulo spuščen, pa temne šajbe - fuuuuuuuuuuuuuulll mi je pa všeč nalepka na zadnji šajbi :D

Lepo, res lepo :wink:

hm...tale 150km se pa lepo sliš :) a maš to že kkšnega ogledanega al si ga pač samo tako zelo želiš, da maš kr filing da ga že skor imaš :P

hehe, me veseli da ti je subaru všeč!! sej kot sem že reku..če bi jaz vedu da bo men subaru tolk všeč k bo spuščen bi ga spustu še preden bi kakroli druzga naredu :D

nalepko sem pa zdej upedenu, pred kkšnim tednom...."idejo" zanjo sem dobil pa tukaj: http://www.avtomobilizem.com/modules/ga ... re0421.jpg
Slika

Uporabniški avatar
ileg
Nov uporabnik

Napisal/-a ileg To jun 08, 2004 8:15 am

zanima me kaj si vse predelav na svojmu subaruju?
vidu sm ga že pa ma ful dobr zvok pa še ful lep je :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov