WhiteRider pravi:
Pustimo stroske za konec;] Ker kletke se mi zdijo drugac zlo "fajn" ampak bi rad obdrzal zadnji sedez notri...samo potem nevem kako bi napeljal se pasove, ker sem na sliki videl da so usi pripeti ravno na precno "stango", ki je nekje pri zadnjih sedezih.
Za "cestno" varianto si boš nabavil 3-točkovne pasove, ki nimajo FIA homologacije (niso primerni za dirkaško uporabo). Pri teh pasovih lahko vpneš zadnji krak npr. na amortizer, tako da za sopotnike zadaj ni tako zelo moteč. Še vedno pa ostane problem vstopanja v avto zadaj. Bo potreben kompromis med udobjem in dirkaškim izgledom. Računaj na to, da so takšni pasovi lahko za vsakdanjo uporabo zelo nerodni, saj nimajo avtomata (no, dobijo se tudi takšni z zategovalcem, ampak mi niso prav nič všeč), ki bi popuščal, ko se želiš stegniti do avtoradia in "nepopuščal", ko bi prišlo do sunkovitega potega. Pripeti pa se boš moral zelo fiksno, drugače boš v primeru trka konkretno v modricah. Pomeni, ko se boš trdno pripel, ne boš dosegel do armature, zelo težko boš tudi zaprl vrata ko boš pripet (še posebej pri 3 vratnih avtomobilih). Ampak pri teh zadevah je potreben vedno kompromis. Ne moreš imeti dirkalnega avta za vsak dan, če pa že, pa se moraš s temi stvarmi sprijaznit. Torej, ni za vsakogar.
Kar se pa kletke tiče. Vse tuning (beri ne racing) kletke so narejene tako, da se vgradijo v avto brez da odstraniš zadjo klop. Brez kakršnih koli posegov se da kletko privijačit na zadnji blatnik (razkirati bo potrbno luknjo ali dve v blatnik). Nisem pa še videl kletke za katero ne bi bila potrebna modifikacija tal vozila (potrebno je navariti ravne "sedeže" kamor se namontira kletka)
Tole je OMP varianta. Poglej na njihov web
http://www.ompracing.it potem pa pokliči Sportstil in se pozanimaj za cene.
V SLO pa mislim da je edini, ki jeh dela (s tekmovalno homologacijo) Urbančič.