ForuM4 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:LOOOOOOOOOL
Sam ste mi res smešni no..... sorry nisem se mogu zadržat.
Če maš torzijo nimaš feder.....LOOOOOOOOOOL do solz sem se nasmeju no.
Kaj hoces povedatA hoces reci, da ni res, da ce mas torzijo, nimas vzmeti in obratno
![]()
![]()
LP
lisko je napisal/-a:ForuM4 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:LOOOOOOOOOL
Kaj hoces povedatA hoces reci, da ni res, da ce mas torzijo, nimas vzmeti in obratno
![]()
![]()
LP
Eni tle res ne znajo brat oz. preberejo sam tisto kar jim paše........ BERI DALJE KAJ SEM NAPISU.
No ti bom ponovil ker če ne tko spet ne boš prebral vsega.
TOrzija se reče zato ker je pač celotna obesa VZMETENA s pomočjo torzijske VZMETI(fedre). Kapiraš?
Vzmet je vzmet pa če je to torzijska al vijačna al zračna al drekasta al svinjska al ljubljanska............. VZMET je VZMET=FEDRA
ForuM4 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:ForuM4 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:LOOOOOOOOOL
![]()
![]()
LP
Eni tle res ne znajo brat oz. preberejo sam tisto kar jim paše........ BERI DALJE KAJ SEM NAPISU.
No ti bom ponovil ker če ne tko spet ne boš prebral vsega.
TOrzija se reče zato ker je pač celotna obesa VZMETENA s pomočjo torzijske VZMETI(fedre). Kapiraš?
Vzmet je vzmet pa če je to torzijska al vijačna al zračna al drekasta al svinjska al ljubljanska............. VZMET je VZMET=FEDRA
Joj smo se narobe zastopl![]()
Uglavnem, verjem mi da prou dobr vem kaj je torzija, pa kaj ni![]()
Mam sam tak avto z beri: TORZIJO, in sem mel ze dost opravka z njo..
Skratka ni se treba neki razburjat tle
PS: sem pa tud jst par postov nazaj kasno tako napisal, kot da bi prvic slisal za torzijo.. sorry, se pac slabo izrazam![]()
Pa LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost