Neo32 je napisal/-a:ne vem sicer kaj so ti v A3M prodal, ampak v tehno racingu sem 8k za sportni filter za Clio-ta 1.2 in na zvoku je bla razlika opazna tud za na pol gluhe
to mas konusni filter ki pride namontiran direkt na loputo od zraka, ne?
Neo32 je napisal/-a:Perica je napisal/-a:
PROSIM [b]VSE ZA ODGOVOR NA VPRASANJE: ali jekaj narobe za motor, ce bom mev gor ta mal vecji filter?[/b]
hvala
ce bo zrak su v masino skozi filter ne bi smel bit problemov
Perica je napisal/-a:...Danes pa sem cisto iz radovednosti (sej me je kr sram da se tega nism ze prej spovnu narest) na moj avto dav filter od bratranca. res je, da se zaradi njegove velikosti ne zapre pokrov motorja (manjka 3 cm), vendar zvok je pa za moje pojme odlicen.
ForuM4 je napisal/-a:Perica je napisal/-a:...Danes pa sem cisto iz radovednosti (sej me je kr sram da se tega nism ze prej spovnu narest) na moj avto dav filter od bratranca. res je, da se zaradi njegove velikosti ne zapre pokrov motorja (manjka 3 cm), vendar zvok je pa za moje pojme odlicen.
Sej nisi sprobal filter od bratranca pri odprtem pokrovu od motorja (napisal si, da ti manjka 3cm, da bi se pokrov zaprl), pri svojem si pa imel pokrov zaprt..
No ja, ce se ti je zgodilo kaj takega moras vedet, da se filter bolj slisi pri odprtem pokrovu, kot pa pri zaprtem..
Sej dvomim, da si tako primerjal, samo vseeno..![]()
Pa LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov