Ali ima kdo na tem forumu škodo TDI tunano s čipom RSR motorsport? Koliko časa ga že imaš in kakšne so izkušnje?

Hvala za odgovore.
LP
Boštjan
PRODRIVE je napisal/-a:Se jo lahko navije na 150KM, primer GOLF IV GTI ima motor isti 1.9 TDI, ki je nadaljna evolucija motorja v tvoji ŠKODI. Celo do 180 KM ampak potem so že potrebne različne menjave, kar pa seveda stane-primer posadka Jerman -TONEJC SEAT IBIZA 1.9TDI 180KM avto je tunan pri RSR-ju
monster_d je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Se jo lahko navije na 150KM, primer GOLF IV GTI ima motor isti 1.9 TDI, ki je nadaljna evolucija motorja v tvoji ŠKODI. Celo do 180 KM ampak potem so že potrebne različne menjave, kar pa seveda stane-primer posadka Jerman -TONEJC SEAT IBIZA 1.9TDI 180KM avto je tunan pri RSR-ju
SAm z cipanjem ne![]()
110 na 140 je maX
Blue GTI je napisal/-a:Boš rekel, da ni ?![]()
![]()
Blue GTI je napisal/-a:Definicije fizikalnih količin so mi kristalno jasne.
Prav tako metode merjenja teh veličin direktno ali posredno.
Kot že od prej, "moč" ni enako "navor".
A še vedno trdim, da gre za isti "šmorn" :P
Povej mi, kdo žene avto naprej pri konstantni vožnji pri 130km/h - moč motorja ali navor motorja ?
Si v stanju izračunati silo med pogonskim parom koles in cesto pri neki hitrosti pri polnem pospeševanju, če ti podam krivuljo moči na gredi motorja ter še določene podatke o avtomobilu - točno katere podatke še, mi pa ti poveš
Blue GTI je napisal/-a:Si v stanju izračunati silo med pogonskim parom koles in cesto pri neki hitrosti pri polnem pospeševanju, če ti podam krivuljo moči na gredi motorja ter še določene podatke o avtomobilu - točno katere podatke še, mi pa ti poveš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov