xandrej je napisal/-a:Ja saj to sprašujem ker naj bi bilo eibach pa FK eno in isto sranje samo ne vem kako je s tem saj bo še kdo povedal.... Mater sem klical v italijo se je oni smejal pa je rekel vse se dobi po nekaj evrov samo Eibach so pa dragi... No in to je to...
xandrej je napisal/-a:Ja saj to sprašujem ker naj bi bilo eibach pa FK eno in isto sranje samo ne vem kako je s tem saj bo še kdo povedal....
G-4S je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:"Eibach in FK fedre delajo fizicno v isti tovarni"
Hočeš rečt da štange oz. žice delajo v isti tovarni. Krvijo jih pa vsak zase. In ravno v tem je trik. Torej kakšne so krivine, ali je žica hladno ali toplotno krivljena,... Na koncu odločajo malenkosti.
1.8T je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:"Eibach in FK fedre delajo fizicno v isti tovarni"
Hočeš rečt da štange oz. žice delajo v isti tovarni. Krvijo jih pa vsak zase. In ravno v tem je trik. Torej kakšne so krivine, ali je žica hladno ali toplotno krivljena,... Na koncu odločajo malenkosti.
Exactly. Pa tudi ce jih krivijo v isti tovarni. Pa tudi ce so obojne hladno ali toplo krivljene. Vseeno je. Eibach ima svojo razvojno dokumentacijo, nacrte ter kvalitativne zahteve, FK pa povsem svoje. Eibach zmece ogromno denarja v reklamo. Mogoce so tudi zato drazji. Mi navadni smrtniki ne moremo tega vedeti, nas nategujejo z bucami od vseh strani, glavno da se o tem govori in da se folk po forumih krega, cigave so boljse (in kdo ma daljsega).
/jan
G-4S je napisal/-a:Človek je lepo vprašal, ni mu treba zdej buč prodajat, da so vsi fedri isti
G-4S je napisal/-a:To je res, ampak med kakšnimi proizvajalci so opazne razlike tudi nam, ki imamo avto za vsakdanjo vožnjo. Prej sem navedel primer iz lastnih izkušenj v zvezi z Apexi (s katerimi sem bil zelo zadovoljen) in z Eibachi (s katerimi sem ravnotako zadovoljen, ker so bolj udobni, medtem ko so bili Apexi malce bolj "dirkaški" :P ).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov