Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm So jun 26, 2004 9:54 am

:D :D :D :D :D :D

Ta resonator je samo da ti utiša zvok.Je postavljen večinoma v blatnik,iz njega pa gre cev v škatlo za filter.Pri enih avtomobilih je tu tudi zoožanje cevi, odvisno kako so to naredili.Pri mazdi je enako debela cev(celo za 3mm večja v resonatorju od drugih), narejen pa je po principu kot so športni lonci.Cev ki je notri v resonatorju ima polno luknjic, okrog pa je ena kišta.to vse skup se imenuje resonator.Glede moči po odstranitvi resonatorja, je tako mala pridobitev da se v praksi sploh ne opazi, in to ni 2HP, ampak mogoče 0,2HP.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne jun 27, 2004 8:07 pm

monster_d je napisal/-a:Ja ne sam res, z dvojnim konusom ma avto 5km vecjo moc kot navadn konusni filtr :EE :lol:

Se pravi, da je treba začet razvijat trojne, ali pa celo četvorne (!!!) filtre :cry
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 27, 2004 10:36 pm

TITan je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Ja ne sam res, z dvojnim konusom ma avto 5km vecjo moc kot navadn konusni filtr :EE :lol:

Se pravi, da je treba začet razvijat trojne, ali pa celo četvorne (!!!) filtre :cry

6konusn filtr z krom deklom :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
2Fearles
Nov uporabnik

Napisal/-a 2Fearles Po jul 12, 2004 9:31 pm

Ok problem! Kupu filter (dvoji konus) in se mi zdei da je auto še tišji kot prej z originalom ( je pa biu mal zapacan lih za zamenjavo ) sam pa bol potegne z športnim.
Kaj naj naredim za bolši zvok ??

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jul 12, 2004 9:41 pm

2Fearles je napisal/-a:Ok problem! Kupu filter (dvoji konus) in se mi zdei da je auto še tišji kot prej z originalom ( je pa biu mal zapacan lih za zamenjavo ) sam pa bol potegne z športnim.

Zamenjaj se izpuh s sportnim :wink:

Uporabniški avatar
2Fearles
Nov uporabnik

Napisal/-a 2Fearles Po jul 12, 2004 9:48 pm

Je gor.In še zneri ni zvoka ok je sam ni nč bl glasen sam mal bl potegne od 4000 rpm naprej .
Edino če dam srdinski lonec dol.
P.S. to je že drugi športni filter (prvi je bil kr neki se ne spomnim firme zdej pa je gor sprint filtr supercompetition al neki tacga škatla je u garaži in se mi ne da zdej gledat )

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jul 12, 2004 9:53 pm

monster_d je napisal/-a:
2Fearles je napisal/-a:Ok problem! Kupu filter (dvoji konus) in se mi zdei da je auto še tišji kot prej z originalom ( je pa biu mal zapacan lih za zamenjavo ) sam pa bol potegne z športnim.

Zamenjaj se izpuh s sportnim :wink:

Al pa zvrtej lukno koj za kolektorjam. :wink:
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost