Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 28, 2004 7:39 am

ah smeh tudi ne škodi :har

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr jul 28, 2004 8:19 am

din je napisal/-a:Meni pa se ne zdi ravno tako smešno. Fant je lepo vprašal, dal tisto klinčevo navijenje v narekovaje, torej ni mislil dobesedno, pa od kdaj je treba na forumih pisat po nekih pravilih (nevem kakšnih :? ) in z "navijanjem" mislim da je bilo vsem jasno kaj misli, odgovor je pa dobil samo od iKsta. Potem je res tudi, da je po Pugijevem hecu Silver reagiral malo preveč resno. Pa res je tudi da bi ga lahko preusmerli na iskanje, ali da bi se sam spomnil tega http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17431

Za moje pojme je ta tema zrela za izbrisat

Mislm ej, če te za tako zajebancijo, kot jo je napisal Pugi, pol kle gor napade en prepotenten tip, kot da bi mu najmanj celo familijo požrl in grozi z enimi tožbami itd... potem nimaš kej druzga, k da se samo smejiš in si misliš svoje.

Mislm ej, napihnjenga folka ej.... tumač.....

BTW: da nau kdo našmu petelinu jezik kazal, k ga bom tožu....... :rofl :rofl :rofl
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr jul 28, 2004 10:19 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:
din je napisal/-a:Meni pa se ne zdi ravno tako smešno. Fant je lepo vprašal, dal tisto klinčevo navijenje v narekovaje, torej ni mislil dobesedno, pa od kdaj je treba na forumih pisat po nekih pravilih (nevem kakšnih :? ) in z "navijanjem" mislim da je bilo vsem jasno kaj misli, odgovor je pa dobil samo od iKsta. Potem je res tudi, da je po Pugijevem hecu Silver reagiral malo preveč resno. Pa res je tudi da bi ga lahko preusmerli na iskanje, ali da bi se sam spomnil tega http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17431

Mislm ej, če te za tako zajebancijo, kot jo je napisal Pugi, pol kle gor napade en prepotenten tip, kot da bi mu najmanj celo familijo požrl in grozi z enimi tožbami itd... potem nimaš kej druzga, k da se samo smejiš in si misliš svoje.

BTW: da nau kdo našmu petelinu jezik kazal, k ga bom tožu....... :rofl :rofl :rofl

ma glej saj meni je vse skupaj tudi smešno in sigurno ne bi tako reagiral, ker vem za kaj se gre :lol: . Ampak novincu sigurno ni jasno kaj je Pugi z tem mislil - on je mislil da ka bo ta ata ubil :P
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 28, 2004 3:01 pm

Lej js bom sam to reku, a nisi nikol pomislu, da gre za joke? A te kdo lovi akaj? Se opravičujem, če sem ti obudil kake težke spomine, sam js sm drgač čist navadn Pugi, lej me -> :roll:
Slika

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Sr jul 28, 2004 3:13 pm

Pugi je napisal/-a: sam js sm drgač čist navadn Pugi, lej me -> :roll:

ne ne ne vč poscal se bom!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr jul 28, 2004 3:14 pm

Pugi je napisal/-a:Lej js bom sam to reku, a nisi nikol pomislu, da gre za joke? A te kdo lovi akaj? Se opravičujem, če sem ti obudil kake težke spomine, sam js sm drgač čist navadn Pugi, lej me -> :roll:

navadn Pugi :hi :EE :har :rofl

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr jul 28, 2004 3:15 pm

idol plemenit je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a: sam js sm drgač čist navadn Pugi, lej me -> :roll:

ne ne ne vč poscal se bom!!!!!!!!!!!!

:roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jul 28, 2004 3:31 pm

Pajsar eno off topic vprašanje - kok maš ti razmak med vijaki na fordovi feltni?
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 28, 2004 3:31 pm

Pugi je napisal/-a:sam js sm drgač čist navadn Pugi, lej me -> :roll:

:cry :cry :rofl :rofl

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 28, 2004 3:33 pm

nebivedu je napisal/-a:Pajsar eno off topic vprašanje - kok maš ti razmak med vijaki na fordovi feltni?

4x 108, če rabeš distančnike men reč, mam 12m 2, pa 30mm 2.
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jul 31, 2004 11:03 pm

Pr ns na dolenskem je fraza "jst te bom kr ubu" namest "dobro jutro". :shock: :EE

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po avg 02, 2004 11:20 am

Pugi ti si mel kakega kolega zraven ko si ti pisal? alkohol mislim :D :D :D
Rezal sem se ko trotl ko sem to prebral kak se je oni ded razpizdo :rofl
se opravicujem nisem se mogo zadrzat :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po avg 02, 2004 12:53 pm

Pugi je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Pajsar eno off topic vprašanje - kok maš ti razmak med vijaki na fordovi feltni?

4x 108, če rabeš distančnike men reč, mam 12m 2, pa 30mm 2.

Pugi rabm feltne 4X140. pa distančnike za to dimenzijo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po avg 02, 2004 12:59 pm

mogoce pa se pac tip Pugija ne pozna, saj ga po spoznal :D :rofl

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po avg 02, 2004 2:15 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:

:P :P :P :P :P :P :P tu mas za tvojga petelina :D
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov