Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Ne avg 15, 2004 9:41 pm

ja če se ti kdo od strani al pa tko mal bl čudn zakanta zna tud drugo stran fajn zakrivit če maš srečo se bo pa palca skrivila
My soul almost complete ;)

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Ne avg 15, 2004 10:14 pm

ej pomoje je več razlike če se gre še mal hitrej k petka pa za nižanje nism nč reku.
je pa to p*****a, ker če se zaletiš u stran pa tut če sam enmal, ti celo šasijo zvije, in ne sam na eni strani. drgač bi te stvari je že serijsko ugrajevali v bl športne avte.
aja pa če se ti ta palca loh skrivi al pa poč, pol je pa brezveze da je tm, ker ni efekta.

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Ne avg 15, 2004 10:20 pm

ja no odvisn od strukture avta al palca al pa šasija popusti...to je zdaj uprašanje :roll:
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Ne avg 15, 2004 10:54 pm

Jest mam povezano zgoraj med amortizerji in spodaj mam kletko pod mašino in se ful pozna. Avto se dost bl drži k ni več tok prožen v ovinkih. Res je da efekt ni enak pri vseh avtomobilih. Tisti k so že v osnovi boljše, trše grajeni ni take velke razlike če daš to gor. Yugo k je pač bol mehk se pa zdej dost pozna pri vožnji v ovinke, tok da ni bedarija to gor dajat tud na slabše avtomobile.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne avg 15, 2004 11:30 pm

YugoGTI je napisal/-a:Jest mam povezano zgoraj med amortizerji in spodaj mam kletko pod mašino in se ful pozna. Avto se dost bl drži k ni več tok prožen v ovinkih. Res je da efekt ni enak pri vseh avtomobilih. Tisti k so že v osnovi boljše, trše grajeni ni take velke razlike če daš to gor. Yugo k je pač bol mehk se pa zdej dost pozna pri vožnji v ovinke, tok da ni bedarija to gor dajat tud na slabše avtomobile.

SE spod sam podpisem :wink:

BTW a imas kako slikco, sploh pa kletko spodaj ko so upete roke stabilizator na sasijo?
Nisem se vido pa me zelo zanima izvedba :D
LP

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po avg 16, 2004 5:33 am

Jst mam to serijsko na avtu - letnik 85.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Re: Štanga za povezavo sprednih kolotekov

Napisal/-a Gigen Po avg 16, 2004 8:22 am

Pugi je napisal/-a:Dan.

Ej fanstje, kuko se reče tej prasici po engliš in če kdo ve, kep jes to dobu za VR6 (pozor, zelo nedobavljiva). Če mi jo kdo najde na ebayu al pa kje dobi za pir, pa eno hokejsko palco. Resno...

Sepravi -Golf3, 1992, VR6 - štanga za čez predne koloteke...

Najlepša vam dala!

Mislis da od kaksne druge 3ke ne bi pasalo gor, al ma VR6 drugacno sasijo (al maybe motor sega bolj visoko) ce je tako malo modifikacije, jaz sem predelal strut brace od astre GSi da pase na mojga.

Po italjansko se temu rece "barra duomi" u slucaju da bos iskal na kasnem italjanskem situ.
Made in Japan

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po avg 16, 2004 12:47 pm

Gigen, tud to sem razmišlal, da bi eno od GTIja predelal. Placa je manj kot v drugih R4 mašinah, ker je le VR6. Problem dela predvsem kestl za mislm da hladilko... Bo treba rezat pa švasat. Če gdo pozna kje in kolk, nej pove, pa bomo nardil.

Hvala!
Slika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Po avg 16, 2004 1:09 pm

A to rabiš za sharksa?

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov