tud čip zamenjat niti ni taka malca za nekoga ki to ni nikdar delal

Fry je napisal/-a:Poglejte na primer, ka se je pr PCjih pogruntal glede grafičnih kartic. Vzameš Geforce-a pa ga mal preštromaš pa dobiš Quadrota(kar ti koristi samo v profesionalnih 3D programih), ki je nov $1000 dražji od Geforcea.
Fry je napisal/-a:Pravkar sm študiru, če bi se dal kak zrihtat, da bi lasten PC nekok povezu na avtomobilski računalnik in mel potem možnost resetirat/pref*kavat nastavitve etc.. Ma kdo od vas to in če, kje dobit to opremo?
Cicero je napisal/-a:Fry je napisal/-a:Pravkar sm študiru, če bi se dal kak zrihtat, da bi lasten PC nekok povezu na avtomobilski računalnik in mel potem možnost resetirat/pref*kavat nastavitve etc.. Ma kdo od vas to in če, kje dobit to opremo?
Kabel in program za vag com lahko naročiš pri meni.
Cena kompleta je 115 EUR.
HUGO_BOSS je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:Fry je napisal/-a:Pravkar sm študiru, če bi se dal kak zrihtat, da bi lasten PC nekok povezu na avtomobilski računalnik in mel potem možnost resetirat/pref*kavat nastavitve etc.. Ma kdo od vas to in če, kje dobit to opremo?
Kabel in program za vag com lahko naročiš pri meni.
Cena kompleta je 115 EUR.
pismo... tole je pa solidna cena.... bi blo dobr met to zadevo v klubu![]()
se bomo zmenil, v vsakem primeru se mi zdi da bi tole kr mel mal za igranje :P
kaj praviš Viper?
Viper123 je napisal/-a:Fry je napisal/-a:Sanja svinja kokuruz a kokuruza nema (upam da sem prov napisov )
Ne vem kako si nekateri to prestavljate, da je tipka v programu "Make my car go faster" in stisnes to tipko in ima motor, kar od enkrat 20HP več?
LP
Viper123 je napisal/-a:Z VAG-COMom ne morš navijat. Z Vag-com lahko samo spremljaš delovanje motorja in spreminajš nekaj bolj osnovnih nastavitev.
Za kaj več si boš moral kupit MoTeC sistem![]()
Aja: na netu se dobijo tudi načrti za kabel. Vsi deli za kabel pridejo manj kot 3k. :P
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov