Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

ZMatej
Nov uporabnik

Daljinsko zaklepanje-Audi A4

Napisal/-a ZMatej Če avg 19, 2004 9:56 am

Najprej lep pozdrav vsem. Sem nov na forumu, sem pa ze dobil nekaj uporabnih informacij (kje se dobi sredinski naslon za roko) zato bi se sedaj tudi jaz nekaj vprasal.

Vozim Audi A4, letnik 97. Avto ima centralno zaklepanje, ne pa daljinskega. Zanima me kaj mi je treba storiti, ce bi hotel daljinsko zaklepanje sam vgraditi. Ce ima ze kdo podobne izkusnje bi prosil za nasvete, kako naj to storim. [/b]
Ključ ima že vgrajeno tipko in led diodo. Predvidevam, da dela ni veliko, saj so mi na enem najdražjih uradnih servisov za poseg naračunali 25 000 SIT. (Za sredinski naslon za roko bi na istem servisu plačal 70 000, potem pa sem ga dobil za 18 000 SIT).

Naslednje vprasanje pa se nanaša na sprednjo desno plastično letvico na vratih. Ta mi je odstopila. Zanima me ali je pametno, da se je lotim sam lepiti ali je bolje, da kupim novo in mi jo montira strokovnjak

Hvala za dgovore. :wink:

Lep pozdrav
Srecno voznjo

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če avg 19, 2004 10:14 am

u bistvu za tvoj avto ce se prov spomnem obstaja modul zraven katerga dobis se daljincka in tisti modul vstavis tm zravn varovalk in relejv in zadeva dela. Ce pa ne pa mors pa vse sam zvezat, kar je pa kar nekej dela, sicer pa ce so ti rekl da je samo 25k pol 100%obstaja modul ki ga samo vtaknes v lezisce. Zravn bos dobil novega daljincka tist kar mas na sedanjem kljucu je samo fake.
Slika Slika

ZMatej
Nov uporabnik

Napisal/-a ZMatej Če avg 19, 2004 10:20 am

A mogoče veš, kje bi se tak mudul z navodili za montažo dalo dobiti?
Srecno voznjo

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če avg 19, 2004 11:36 am

probej pr porsce slovenija, sam tm ma vrjetn precej drago
drgac pa probej pr monterjih centralcev, u lublani jih ma en kup, pr njih prasas kje bi se to dal dobit
Slika Slika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Če avg 19, 2004 11:50 am

Zdaj nevem kak zgleda tvoj ključ, ali ima prav narejeno tipko za odklepanje ali pa je to samo tipka za ono malo lučko?

Jah če kupiš modul pol maš 5 minut dela in zadeva dela s tem da dobiš novi daljinec poleg.
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov