Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Clementino
Nov uporabnik

re: twingo

Napisal/-a Clementino So feb 09, 2002 8:25 pm

Jaz mam tud Twingota in sem imel iste ponisleke kot ti, ampak me je prec minilo ko sem pogledal www.autojournal.de, kjer je en tip predelal twingota iz 1.2 mašine na 1.3 turbo (s tem da je predelal kompletnega - notranjost, zunanjost,...) in pri tem zagonil 50.000 dem. Se splača. Žal je tko da ma premajhen motor za kake hude predelave. Se ga pa da lepo postimat da lepo zgleda. Ce te zanima ti dam ene par dobrih idej. Aja informativno. Izvohal sem turbino za 1.2 puntota, cena - 6.500 dem.
Kar je dobro ni slabo!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Po avg 23, 2004 4:48 pm

in kok zdej leti ta twingo za +50.000dem?
a je 1.3turbo?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Re: re: twingo

Napisal/-a nebivedu Po avg 23, 2004 5:04 pm

Clementino je napisal/-a:Jaz mam tud Twingota in sem imel iste ponisleke kot ti, ampak me je prec minilo ko sem pogledal www.autojournal.de, kjer je en tip predelal twingota iz 1.2 mašine na 1.3 turbo (s tem da je predelal kompletnega - notranjost, zunanjost,...) in pri tem zagonil 50.000 dem. Se splača. Žal je tko da ma premajhen motor za kake hude predelave. Se ga pa da lepo postimat da lepo zgleda. Ce te zanima ti dam ene par dobrih idej. Aja informativno. Izvohal sem turbino za 1.2 puntota, cena - 6.500 dem.

Za 6500 dem predelam twingota da leti ne sam da mu turbino not dam.
Za 50.000 dem pa poštimam twingota, da me pelje do lune pa nazaj kt space shutle.
Mal preveč denarja za to da bi naredu it 1.2 v 1.3 turbo mašino.
V sloveniji daš u twingota mašino od R5 turbo - paše šrauf na šrauf in imaš 120KM, pa za vse to daš okol 150k sit.

Če te še kej zanima mi pošlji PM, sam sem svojega predelal za 180k, da je imel 92KM, pa letu je 205km/h po ravnini. Za 180k sem dobil druge kolektorje pa drug lonec, filtre, brušenje glave in drugo odmično.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov