Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...
-

TITan
- Mojster foruma
-
- Kraj: Ljubljana
-
Napisal/-a TITan To avg 31, 2004 4:40 pm
no pr men bi blo s 35/35 kitom še kake 6cm lufta
soso: Pa povej res če če so rezal fedre? Pa kolk avto plava sedaj.
-

monster_d
- Moderator / upravnik foruma
-
- Kraj: Ptuj
Napisal/-a monster_d To avg 31, 2004 9:11 pm
Za en navoj ce porezes se avto nebo plaval, to se bolj polj pozna v extremnih variantah -3 navoje itd...
PA pol ko so amortizerji v p****

-

soso
- Uporabnik
-
- Kraj: maribor
Napisal/-a soso To avg 31, 2004 11:12 pm
Ja Apex so mi skrajsali ker po menjavi brez rezanja ni blo razlike tako kot sem ze napisal.Vrezali pa so jih tolko da je zdaj avto dobre 3 cm nizji tako kot bi moglo brez rezanja bit da pa je vec ko 4 centi nizji pa baje tak ni dobro za amortizerje. No baje pa ce rezes ni nobene panike kr so od spodaj tak enakomerno navoji sam ne pretiravat zdaj kolko navojev je porezal da je za 3 centi nizji pa ne vem. Glede tega da plava ce si mislil ce je mehki avto? Ma sploh ni mehki za moj okus skoraj pretrdo ko vsako luknjico cutis. Sam je pa filing.
Pa se to. Malo sem mogoce res razocaran sem mislo da bo se nizji je slaba 2 prsta se lufta med blatnikom in kolo ( priblizno slabe 3 cm.) no pa vsaj v oko ne pade tak hitro tak da upam da ne bo problemov z plavimi. LP
AH NI NAM LAHKO!
-

TITan
- Mojster foruma
-
- Kraj: Ljubljana
-
Napisal/-a TITan To avg 31, 2004 11:27 pm
Na obvoznici probaj zamenjat na hitro pas pa boš že vidu če plava. Prov scarry filing proti skoraj enakemu avtu z original amortizerji.
Iščem povezane vsebine...
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost