Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če maj 06, 2004 10:13 pm

mare kaj ce bi ti dal kaki natancen opis tega?
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

fanatik
Nov uporabnik

informacije

Napisal/-a fanatik Pe maj 07, 2004 9:11 pm

Kje bi lahk ta flametrower kupu? Kok je cena? Kolk stane novo napovlnjevanje? :!: :?:

fanatik
Nov uporabnik

informacije

Napisal/-a fanatik Pe maj 07, 2004 9:22 pm

Kje bi lahk ta flametrower kupu? Kok je cena? Kolk stane novo napovlnjevanje? :!: :?:

fanatik
Nov uporabnik

sedu bi fajar

Napisal/-a fanatik Pe maj 07, 2004 9:27 pm

kako se nardi da iz avspuha ogn vn meče?

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Če jul 08, 2004 11:38 am

bom jaz pa tole malo ozivil, ker mene tudi zanima in tisto kar je napisano mi ne potegne?!

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Če jul 08, 2004 11:49 am

Sj je nek video iz kopra se mi zdi da na enem japoncu...- na suxu??!?.. :twisted:

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe jul 09, 2004 1:41 pm

na mojmu swiftu to preverjeno ne deluje. :cry:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jul 09, 2004 4:05 pm

Se najbl izi vrjanta je ta da ce hocete da vm neki cjata vn ogn vn pljuva se splaca narest tko: v zadno cev zvrtate dve lukne v eno date ogrevalno svecko v drugo pa sobo na katero prpelete benz iz visokotlacne pumpe. Benz naj bo kurilc fora je pa sam v tem da soba sprica na svecko ko ta zazari ogn uzge in to je to :)

Lp PiLLLe

P.S pazite na odbijace zna se stopit al pa clo vzgt :)

Uporabniški avatar
imprezoo
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a imprezoo Pe jul 09, 2004 8:30 pm

Mene zanima kako to uravnavaš (če sploh loh). Nvem a maš kšn gumb al karkol?
Pa še neki ase to tkrt sprož k avto natureraš pa pol spustiš gas al kako??!?!
Hvala za odgovore!
žžžžžžžžžžžiooo!!!

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY To avg 31, 2004 8:34 pm

Ehmm, mal je treba tole spet obudit, kdo si je dal zadevo na hrošča (sm gledu zadnič v Avto Fokusu..) :twisted: 8) +še neki drugih igrač od Auto Löc :D

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY To avg 31, 2004 8:35 pm

imprezoo je napisal/-a:Mene zanima kako to uravnavaš (če sploh loh). Nvem a maš kšn gumb al karkol?
Pa še neki ase to tkrt sprož k avto natureraš pa pol spustiš gas al kako??!?!
Hvala za odgovore!

Sam sprožiš, pa vela za okrog 20 "pokov" :wink:

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Sr sep 01, 2004 5:41 am

BMW RALLY je napisal/-a:Sj je nek video iz kopra se mi zdi da na enem japoncu...- na suxu??!?.. :twisted:

Če misliš na MR-2 in čisto drugačno zasnovo delovanja kot to, ki sem jo navedel. On ima na obeh auspuhih zavarjene dve elektrodi, tako, da dajeta iskro ravno na koncu nastavka lonca. Med temi elektrodami, pa šprica in posodice (ponavadi iz tiste za vodo za vetrobransko steklo)....v glavnem šprica kurilno olje. And this is this SHIT. V glavnem mora paziti, da me posegom šopa po gasu, ker mu mora iz auspuha precej pihati. Enkrat je malo manjkalo da bi videli goreči odbijač.

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Sr sep 01, 2004 5:48 am

Ok OK. Zadevo oz. vsaj shemo, sem pobral na eni od Mazda strani. Kot sem zasledil oz. razumel deluje tako. Na končnik auspuha navrtamo luknjo za svečko (videno na sliki). To sveko jasno napeljemo na vžigalno tuljavo, ker potrebujemo iskro za vžig. Jasno da vžigalna tuljava ne bo tista na vašem avtu, ampak ena, ki jo bosta morda našli na kakšnem odpadu. Ko se zadeva poveže kot je potrebno za normalno delovanje...naj bi bila stvar končana. Po logiki bi bilo jasno, da iz hlapov, ki je še vedno malčeh bencinskih in eno iskro....smo rešili celoten projekt. Ne vem, ker nisem sam tega poiskusil. Imam pa vse doma za izdelavo, ker sem tudi sam nameraval izvesti.

Pri pregeldu več internetnih strani, kjer prodajajo te zavede, sem videl, da je zasnova ista. Tako da vsi prodajajo iste zadeve. Isti k...c, samo drugo pakovanje. Saj pravim. Svečka, vžigalna tuljava, oscilatorsko vezje in stikalo za vklop ter tipka za sprožitev. To zo elementi, ki se prodajajo v teh KIT-ih. Več pa......BOOOOOO!!!

P.S. Videl pa sem tudi precej posnetko delovanja.....deluje na takih z V8 brez vseh možnih kosov.....do takih easy varianta......HROŠČ (pa sorry če sem koga užalil s tem easy varianta).

Še kakšno vprašanje????
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov