Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Po mar 03, 2003 10:55 pm

Pero: ti vem, da poznaš še pa još ljudi. Mi znaš povedat za koga, k bi bil sposoben tole premontirat?

Hvala!

p.s. vsi ostali tudi velecenjeno vabljeni, da predlagajo koga ! :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po mar 03, 2003 10:57 pm

Po mojem mneju se na avtu najboljh splaca investirat v dobre gume in dobre bremze. Sej un Bravo z 103 ps se lih tko pele 120-150 k HGT, sam pol k se treba ustavt, pol je pa kriza. Sergio ze ve o cem govorim :) Sicer je vprasanje ce je ta zamenjava izvedljiva, ce je se mu sigurno splaca.

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Po mar 03, 2003 11:06 pm

hja, ne vem, kk je pr fiatu, ampak vecinoma imajo avtomobili optimiziran zavorni sistem glede na svoje koncne zmogljivosti ... drugo pa je, ce clovek kupi boljsi zavorni sistem zaradi uzitka samega, zaradi veselja montaze ali pa nenazadnje zaradi napisa BREMBO :twisted:

Fausija? Fiat? Ne, hvala :P

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po mar 03, 2003 11:17 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:Pero: ti vem, da poznaš še pa još ljudi. Mi znaš povedat za koga, k bi bil sposoben tole premontirat?

Hvala!

Sergio, sicer sem ti odgovoru že tud na drugem mestu ampak bom še tu napisal, če bo kdo rabil kdaj kaj podobnega. Torej, jaz ti priporočam dva modela, ki sta že dostkrat naredila "hude" bremze (sicer na dirkalnih avtih ampak nima veze. Prvi je Pogačar iz Kamnika, ki tud nam šraufa Mazdo, drugi pa je Urbančič iz Tomačevega.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi To mar 04, 2003 12:13 am

ej kaj je ta pogacar sploh? je prav mehanik ali samo tko za dirkalne avte pa to rihta?? to je ta model iz Vrhpolj k je mel eno mazdo karavan crno se mi zdi?

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To mar 04, 2003 6:25 am

DrSergioDJ je napisal/-a:Pero: ti vem, da poznaš še pa još ljudi. Mi znaš povedat za koga, k bi bil sposoben tole premontirat?

Hvala!

Premontirat kaj?

čeljusti od ''tavelikega'' fiata ali samo zamenjat diseke in ploščice kot sem ti svetoval in mislim da je najbolj ugodna varijanta.

Če bi menjal zavorne čeljusti potem moraš verjetno menjat tudi še cel kup drugih stvari....

Za kompletno menjavo ti je 4sale povedal dva naslova, sam sicer nisem še nič z njimi delal, ampak mislim da je 4sale dovolj strokoven da ti bo dal dobre naslove. Če bi šel samo v optimizacijo obstoječega sistema je pa še ene par naslovov ki naredijo poceni in dobro.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To mar 04, 2003 7:16 am

Pero: ma, sm mislu celjusti. Diske pa ploscice zamenjat znam ;)

vseeno hvala

4Sale: thanx ;)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 04, 2003 9:24 am

Ja Pogačar drugače šraufa tud navadne avte, se pa ne ustraši tudi kakšne eksotike - včasih (sedaj malo manj) je pa pripravil veliko avtov za dirke. Imel je Mazdo karavan, zdej ma pa Audi A8 se mi zdi. Delavnico ima v Kamniku (oz. že skoraj malo ven), v bistvu po uni cesti naprej od Sitarja.

Sergiotu sem predlagal ta dva majstra, predvsem zato ker se ne "ustrašita" takih stvari in imata tudi že ogromni izkušenj s takimi stvarmi kjer gre prav za predelavo nečesa in ne samo popravilo. Hja glede cene pa ne bi znal nič prognozirat.
No Sergio, jaz upam, da ti bo uspel poštimat :wink: .
Slika Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To mar 04, 2003 11:40 am

rajsi probaj gor spraut od kaksnega stilota al pa kaj podobnga, sej se ful dobr ustav!
jest na svojem koritu, pa ceprav je renault, vem da bremz ne bi nikol menjal, k se s svojimi original bremzicami + ABS, pa dobrimi gumami abnormalno dobro in hitro ustav... tko da je cist brezveze kaj vecjega gor tlact za tistih 100Hp, ker se res ne rab... to se splaca menjat, ce imas najmanj 200Hp

bobetko
Novinec

Re: Brembo kit s coupeja na bravota - bi slo?

Napisal/-a bobetko Pe mar 07, 2003 12:14 am

DrSergioDJ je napisal/-a:ok, na netu se prodajajo rabljeni diski skupaj s celjustmi, original s fiat coupe 2.0 20V Turbota, pa me matra, ce se jih da ponucat, da jih dam jst gor?

Cena se ni znana (drazba, je se neki dni ostal), sam ce bo pod 80k sit na koncu, kupim pomoje :)

hvala za pomoc.

Za coupe-ja nisem čist sigurn če bi pasal.Jz mislm da se bol splača od HGT-ja gor "ruknt".Je prjatu že montiru na enga bravota(1.6 16V)in prav da "gate para".Če boš rabu kakšne informacije piš pa se bomo zmenil. :D

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe mar 07, 2003 2:06 am

Od HGT-ja bi dal zadnjo premo...

tako bi imel celjusti tako spredaj, kot zadaj, s tem, da bi bile sprednje (po moje) boljse :)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost