Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Peter Magdič
Nov uporabnik

Kraj: Renkovci

Fiat tipo

Napisal/-a Peter Magdič To sep 07, 2004 8:00 pm

jas bi vprašal če pozna kdo koga, da bi mi naredo spojlere za fiat tipa? Pa če ve kdo kje so poceni športne vzmeti? ja pa še kake spojlere bi naj dal na tipoja?

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To sep 07, 2004 9:13 pm

Poglej mal nazaj po temah...Glede spojlerjev maš malo morje tem.
Glede vsega skupaj ti pa lahko samo povem, da malo dnarja je malo
muske (oz. nič homologacije :P 8) )
LP

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr sep 08, 2004 5:58 am

Zadeva je taka spojler za Tipota s papirji boš dobil zlo ma res zlo težko. Edini pametni spojler ima ms design. Spojler za tipota ima tudi Lester ampak je izjemno grd in pa Zender ima tudi kolikor toliko spodoben zadnji spojler. Zadeva pa je taka v a3m-u imajo spojler za tipota v katalogu autostyle ampak kolikor sem jaz seznanjen tega spojlerja ni mogoče nikjer dobiti ker so jih nehali delati leta 2000 in so vse zaloge pošle. Se pravi da imaš za original spojler zelo malo oziroma skoraj nič možnosti. Drugač jih pa dela edn na gorenjskem v kraju Podbrezje. Telefona ne vem ampak ima skoraj v vsakem salomoncu oglas noter.
Zadeva pa je taka, da kdor si kupi Tipolja je obsojen na to da za njega ne dobi skoraj nič. Pol se je treba pa sam znajti :(
Pa še slikca od ms designa
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr sep 08, 2004 9:19 am

Bom slikce gor vrgu od našga, fotr je zadn spoiler pr fazerju dal delat (sam to je blu cca 8 let nazaj)

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr sep 08, 2004 7:57 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:Zadeva pa je taka, da kdor si kupi Tipolja je obsojen na to da za njega ne dobi skoraj nič. Pol se je treba pa sam znajti :(

To je pa res.Bogi mi :(

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr sep 08, 2004 9:51 pm

čisto nevmesna:

ni to bolj za styling kot tunning?
Slika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Sr sep 08, 2004 10:00 pm

Regy, a ne vidiš da je nov? :-P

Pač nekateri še vedno mislijo da je tuning-styling :)

Lp, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr sep 08, 2004 10:08 pm

Mah spojler se dobi kak rabljen (tak kot je na zgorni sliki) sem ga dobu za 5ksit.
homolomo-se ne da , mi je na tehničnem mal težil podpisal in rekel srečno :wink:
Mene bl zanima kje bi se dal dobit kake lepe pragove??za mal denarja!
sej pomoje ti za pragove kapsi negojo težil, razen če bojo kaki taki k ful ven štrlijo ??kakšne izkušnje mate pa vi?

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko Pe sep 10, 2004 11:33 am

Alo tipo maniaki :P
A kdo pozna ali pa prodaja kake lepe pragove, da so cenovno ugodni (tuv upam da nebom rabu :P ).Jst sem v podotiku najdu enga sam 13ksit nedam sploh pa ker so brez tuv.aja sem ne original od 2.0 k so mi čudni.
pa še za tiste k jih že mate: kako ste jih pritrdili-
z silikonom
ali z šravfi-a je zašel prag kej rjavet?
A so vam že kapsi kdaj težil zarad pragov?
TNX

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe sep 10, 2004 12:43 pm

Evo slikce od pojlerja(žal so skenirane) Kar se pragov tiče pa odbijačev. Ne vem men so od Sedicivalvole še zmerja najlepši, ker je avto že serijsko dost agresivn, varjanta bi bla tut da se jih na barvo karoserije pobarva. Je pa vsaj men rdeče-črna kombinacija ubitačna :P

Slika

Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gricko So sep 11, 2004 3:49 pm

Ja sej men tud sedejo , sam jast mam temnega tipota in so mi v barvi pol velik lepši kot črni!
Pa še te original so dokaj ravni , jst sem pa gledal tiste ki so spredaj in zadaj malo poširjeni in imajo še kak prehod vmes ( tista izboklino ki gre iz spodnjego proti zgornjemu robu praga).
No me zanima še kdo pozna kaj takega za solidno ceno.
Aja pa kako so sfiksirani: original so prišravfani, a kej rjavi tam okoli?
a bi se dalo samo z silikonom?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So sep 11, 2004 4:21 pm

Mah kje avto ni mel niti pikice rje (ga 3 leta ni več pr bajt), sm 100% da bolj ohranjenega tipota kot je bil tale ni bilo v slo. Za prage: http://www.ustyletuning.com/index.html maš dost izbire, uzameš ene univerzalne, itak je važna samo dolžina (ki se prilagodi), cene so pa tut ugodne.

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So sep 11, 2004 8:04 pm

Gricko je napisal/-a:Alo tipo maniaki :P
A kdo pozna ali pa prodaja kake lepe pragove, da so cenovno ugodni (tuv upam da nebom rabu :P ).Jst sem v podotiku najdu enga sam 13ksit nedam sploh pa ker so brez tuv.aja sem ne original od 2.0 k so mi čudni.
pa še za tiste k jih že mate: kako ste jih pritrdili-
z silikonom
ali z šravfi-a je zašel prag kej rjavet?
A so vam že kapsi kdaj težil zarad pragov?
TNX

Ti verjetno misliš te pragove ki jih mam v podpisu. Pritrjeni so z šravki. Na sprednji strani 2x v notranji plastični blatnik, zadaj pa imaš že v originalu eno kvadratno luknjo v notranji blatnik in na tole sem naredil nosilc gor pa prag zadaj prišravfal. V pleh pa rajši nisem vrtal ker pol kmal rado začne rjavet. Je pa za vso kramo, no ja 99% kar jo imam na avtu so papirji porihtani!!! :)
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost