Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Frizzy
Nov uporabnik

menjava motorja?

Napisal/-a Frizzy Pe okt 08, 2004 8:43 pm

zanima me ce kdo ve ali:
-pase motor iz punta gt v punta 75?
-kaj vse bi mogel ojacat/nadgradit ce bi dal ta motor notri stem mislim nasplosno od podvozja naprej?
-ali bi bilo treba zamenjati tudi menjalnik?
-koliko to priblizno stane da "premontirajo motor"
-koliko vse skupaj stane?

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe okt 08, 2004 10:31 pm

menjalnik priporočljivo, mašina paše not 100%, poreš pa malo polosovine predelat pa še par stvari, kolko stane bojo pa ostali povedali

samo vprasaj se ce se ti splaca, no nevem, to boš sam presodil ;)
zdaj se ne ful lep punto gt prodaja, po opisu sluteč ma kar dosti dodatne opreme
malo pobrskaj po www.avto.net jaz bi raje kupo GTja kot pa mašino not dal v 75 :twisted:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So okt 09, 2004 10:11 am

Prvo kt prvo pride te predrago ce bos delu pr komu, masina te bo drago prsla pol pa se ta stos da tehncnga naus naredu. Ce ga pa ze bos pa bos v primeru prometne nesrece ti najebu in to ohoho bos veliko pljunu za kazni ter stroske :P :)
Tko da je res bl pametna izbira tega prodat pa gtja kupit.
Glede same tehnicne izvedbje je pa tko menjalnih se lahk zgodi da ostane sam ti ga bo prej al pa slej unicl pol polosovine ti bo cufal, diske bos moru menjat, itd itd.
Glede ojacitve je pa tko uzams pleh 2mm debeu ga na enm koncu zavaris in se lepo primes kladva in touces dokler nedobi obliko pac tistega dela ki ga ojacujes to ti je pa vse okol nosilcev motorja fedrov roke.....

LP PiLLLe
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost