monster_d je napisal/-a:Torej v presnji debati o filtrih se je pokazalo kr nekaj zanimanja glede merjenja moci na valjih.
Zanima me kolk se vas ma namen iti, kdaj bi se slo in pa kolko okvirno, bi lahko neki zoorganizirali, poleg tega pa se bi nas lahko se nekaj spoznalo kateri se pac nene. Pomoje bi blo kr zaminivo pogledat kolk par let stara karabitnica se ma hrckov.
Komentarji?
lp
_VeNoM_ je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Torej v presnji debati o filtrih se je pokazalo kr nekaj zanimanja glede merjenja moci na valjih.
Zanima me kolk se vas ma namen iti, kdaj bi se slo in pa kolko okvirno, bi lahko neki zoorganizirali, poleg tega pa se bi nas lahko se nekaj spoznalo kateri se pac nene. Pomoje bi blo kr zaminivo pogledat kolk par let stara karabitnica se ma hrckov.
Komentarji?
lp
si zihr če maš sploh še kej hrčkov?
upam da novš gume pustu na valjih!!!sej veš kako je z yugiči![]()
k pravjo yugo nemore dugo!!! :P :P
monster_d je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Torej v presnji debati o filtrih se je pokazalo kr nekaj zanimanja glede merjenja moci na valjih.
Komentarji?
lp
si zihr če maš sploh še kej hrčkov?
upam da novš gume pustu na valjih!!!sej veš kako je z yugiči![]()
k pravjo yugo nemore dugo!!! :P :P
Ampak samo ce je 45
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost