Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To nov 16, 2004 7:10 pm

goba je napisal/-a:zato bi ga raj dele mal uzuni spedenu pol pa se masinco.
ja pa mogoče bi dal pa tud od gsi mašino notr- sam kok je kj cena mašine?

Zakaj nisi prej rekel??? Mislm kakšno mašino imaš...
Hja če bi potem rad menjal motor je najbolje, da pogledaš v salamonca pod karamboliranimi vozili, rezervni deli... Pol pa lepo poiščeš kakšno Astro GSi po delih.
Kupiš motor, menjalnik, računalnik, bremze kit.... Narediš generalno, spucaš spidenaš (štrihaš ali pa karkoli) in daš v svojo Astro. No ja sliš se bolj simpl kot je. :)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
goba
Novinec

Kraj: nožice

Napisal/-a goba Sr nov 17, 2004 8:32 pm

ja to je že kr mal preveč km
sj itak še ne wem sam usen me pa zanima kašna je cena

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Ne nov 21, 2004 10:43 pm

Zdravo!
Jaz imam eno vprašanje, ki ni čisto za v to temo, pa vseeno;)! Ne morem se odločit med nakupom športnega lonca in športnim filtrom. Kaj da boljši glas? Avto je pa vectra 2.0i.->neumno vprašanje mladega voznika;)!
Hvala za odgovore!
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne nov 21, 2004 10:55 pm

slovenskisin je napisal/-a:Zdravo!
Jaz imam eno vprašanje, ki ni čisto za v to temo, pa vseeno;)! Ne morem se odločit med nakupom športnega lonca in športnim filtrom. Kaj da boljši glas? Avto je pa vectra 2.0i.->neumno vprašanje mladega voznika;)!
Hvala za odgovore!

Izpuh itak, motor pa ni nevem kak biser ki se suce v obrate da bi se nevem kak slisal filter.

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Napisal/-a slovenskisin Ne nov 21, 2004 11:02 pm

hja, je do 6k obratov, samo če bi ga hotel vozit pri takih obratih, mora fotr petrol kupt;)
Potem bom pa izpuh kupil!
lp
Slika

CitroBooster
Nov uporabnik

Kraj: zasavje

Napisal/-a CitroBooster To nov 23, 2004 11:05 pm

lep pozdrav vsem. zdej sem prvic mal pogledal in prebral vase verze. :) jst sem novinec in ker vidm, da se tu kr precej dogaja glede tuninga bom primaknil se en komentar in nasvet. Velikrat sem ze pomislil, da bi malce bolj po športno oblekel svojo xsaro z 1.4 motorjem (petvratno) Avto je nasplošno zelo vredu, ampak zdi se mi, da je nasploh škoda dajat tisoče, mogoče stotisoče tolarjev za vso opremo za tuning...pri takšni mali zmogljivosti mašine. če že samo širše gume obesiš gor, so zmogljivosti še slabše, poraba goriva zraste...nerodno bi pa bilo, da bi imel okrašen avto z vsemi možnimi pritiklinami, zmogljivosti pa enake...Torej, osebno menim, da je bolje denar za tuning vložiti v nakup solidnega avtomobila z močnejšim motorjem in nat0 nadgrajevati. sicer pa se mi zdi, da je za manj in srednje zmogljive avte, najbolj primeren komplet litih platišč z colo ali dve več od predpisane in vzmeti, ki avto znižajo nekoliko. mogoče še kakšna izpušna cev...To je vse. in avto izgleda lepo, nič preveč okičeno. to je moje mnenje. Seveda pa ima vsak svoj okus.

aja, trenutno se z veliko muko odločam med bmw 523 97.l in audi a6 2.4. 98.l oba staneta cca 2.400.000. oba sta mi vsec...
two legs drive...najboljša varnost in stabilnost (učinki alkohola se ne upoštevajo). Zdej pa res grem ;)

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr nov 24, 2004 11:40 am

to maš 2.0 115km vectro?
na eni taki sm jst sprobavou šp. filter, pa morm rečt da ma prou hud zvok.

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Napisal/-a slovenskisin Če nov 25, 2004 10:12 pm

Ja tako mam. Filter bi takoj vzel, samo preveč žre-kaj šele s filtrom ko bom moral v obrate gonit;)?
Slika

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Če nov 25, 2004 10:35 pm

CitroBooster je napisal/-a:lep pozdrav vsem. zdej sem prvic mal pogledal in prebral vase verze. :) jst sem novinec in ker vidm, da se tu kr precej dogaja glede tuninga bom primaknil se en komentar in nasvet. Velikrat sem ze pomislil, da bi malce bolj po športno oblekel svojo xsaro z 1.4 motorjem (petvratno) Avto je nasplošno zelo vredu, ampak zdi se mi, da je nasploh škoda dajat tisoče, mogoče stotisoče tolarjev za vso opremo za tuning...pri takšni mali zmogljivosti mašine. če že samo širše gume obesiš gor, so zmogljivosti še slabše, poraba goriva zraste...nerodno bi pa bilo, da bi imel okrašen avto z vsemi možnimi pritiklinami, zmogljivosti pa enake...Torej, osebno menim, da je bolje denar za tuning vložiti v nakup solidnega avtomobila z močnejšim motorjem in nat0 nadgrajevati. sicer pa se mi zdi, da je za manj in srednje zmogljive avte, najbolj primeren komplet litih platišč z colo ali dve več od predpisane in vzmeti, ki avto znižajo nekoliko. mogoče še kakšna izpušna cev...To je vse. in avto izgleda lepo, nič preveč okičeno. to je moje mnenje. Seveda pa ima vsak svoj okus.

aja, trenutno se z veliko muko odločam med bmw 523 97.l in audi a6 2.4. 98.l oba staneta cca 2.400.000. oba sta mi vsec...

po eni strani imaš čist prou, npr. de ima človek eno 5ko five, pa jo hoče na 90KM natunat - v končni fazi se ne splača, ker bo za vse dodatke dal parkrat tolk ko je avto vreden... ...vendar po drugi strani, pa če kupiš avto, ki si ga lahko prvošiš - npr. jst kupujem cliota l.94 1.4 RT, sicer bi si nabavu 1.8 8v (108KM), ampak jih je v slo zelo malo.. ..vsekakor se bom spustil v tuning, pa sem 100% de se bo kak najdu, pa mi bo reku, de se ne splača, nej kupim 16Vja in podobne... ...sam men dost to pomeni, da vidim nek napredek pri stvari, ki se jo lotim in vem, de bo šla v avto dost denarja (je pa res, da se bom dost stvari lotu sam delat... ...CAI, head porting, izpuh!

sem pa tudi sam zagovornik diskretnega styling!

v glavnem, če imate voljo in jasno začrtane cilje, potem veselo na delo in ne se preveč ozirat na druge!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov