Pol me seveda zanima, če se da to kje pri nas dobit al bi blo treba po netu naročit.
Aja pa še to...ma kdo iskušnje s tem...recimo kako je blo pred in po tem?
No če kdo ne ve kaj mislem s stainless steel brake lines je tle še slikica:

LP Kiri
iKst je napisal/-a:Aja, izkušenj pa nimam. Ampak pravjo da je dost razlike. Predal postane bolj trd in bolj direkten. Poceni in učinkovita predelava.
dobek je napisal/-a:iKst je napisal/-a:Aja, izkušenj pa nimam. Ampak pravjo da je dost razlike. Predal postane bolj trd in bolj direkten. Poceni in učinkovita predelava.
pri sitem tlaku zavorne tekocine? bs...
tole je samo zato dobro, da prenese vecji tlak (konkretna predelava zavornega sistema torej, potem ima smisel)
iKst je napisal/-a:In kaj naj zdej če je mehanik. Po mojih izkušnjah se mehaniki zmotijo večkrat kot vremenoslovci, o tem kolk majo pojma o tuningu pa sploh nebi.
Te kovinske cevi imajo primarno namen, da otrdijo pedal za zavoro in ti dajo bolj direkten občutek, ker se ne raztezajo tako kot gumjaste.
iKst je napisal/-a:Nevem, kako se reče po naše, po angleško pa obstaja tut izraz braided hoses / lines. Zadeva je podobna kot tisti pleten ror pri nekaterih tuših
Če bi rad direkt na avto zmontiral pomoje ni druge kot, da naročiš preko neta. Verjetno se pa primerne cevi da dobit tut v sloveniji, pa se pol samo konektorje nekak improvizira. Sem tut jaz že tuhtal na to, ampak nikol se še nisem poglobil.
Če najdem kje te cevke ti sporočim
Aja, izkušenj pa nimam. Ampak pravjo da je dost razlike. Predal postane bolj trd in bolj direkten. Poceni in učinkovita predelava.
iKst je napisal/-a:Za diske pomoje probi brembo max. Pokliči dol u slapy al pa arho če lahko naročjo. So dokaj pocen in dokaj uredu. Pa ene dobre ploščice si nabav pa dobro zavorno olje pa bo učinek veliko boljši. Jaz sem na svojga dal pagid ploščice in eno dobro dot4.1 olje pa je razlika občutna. Pagid ploščice majo v metalika trade, dol nasprot Stika.
Glede cevk pa nevem, če se da to kr tko doma nardit. Zdej berem mal specifikacije od goodridgre cevi in vidm da niso navadne cevke toBo treba zgleda kar prek neta naročit. Če boš kupoval povej, lahko skup naročva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost