Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
slo-freak
Nov uporabnik

Zracen filter

Napisal/-a slo-freak Če jan 06, 2005 7:04 pm

Mene pa zanima ce je sploh kaksna razlika v sportnih filtrih. V mislih imam predvsem une k so kot kaksen trak ( nevem kako naj napisem, "kot jermen"), al pa konusni.

Jaz imam ford fiesto in sem gledal obstajajo original sportni filtri za moj avto sam so pa kot kaksen tra. Zdej me pri cem se kaj pozna kkaksen filter imas.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če jan 06, 2005 7:34 pm

Ne verjamem. To se en zabava.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
slo-freak
Nov uporabnik

Napisal/-a slo-freak Če jan 06, 2005 8:04 pm

Kaj neverjames.

Jaz sem slisal da je razlika, ce ne drugega v zvoku.

Sam me pa zanima ce je se v cem razlika.

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania Če jan 06, 2005 8:09 pm

Vidm da si nov in verjetno nisi prej spremljal tega foruma ker drgač bi vedu da se je o filtrih(takšnih in drugačnih že velik pisal)tko da mal višji na zaslonu poišč gumb na katerem piše ISKANJE in poišč temo o zračnih filtrih-ker če boš še kej spraševal okol tega filtra te bodo kr spluvan-nahitr-so kle kakšni fantje zlo bojno razpoloženi

LP ;)
DJ Jay

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če jan 06, 2005 8:55 pm

Lj prvo kt prvo teli filtri so bli predabaterani po dougm in pocez ce bi filtr lahk poimenoval zensk bi ta bla ena sama velka lukna :) tolkrat je biu v obdelavi :) point teh kao sportnih filtrov k jih folk daje na avte od 60km do 100km je sam zvok pa krajsanje zivlenske dobe masine ker teli so called sportni filtri majo vecjo propustnot zraka s tem tudi umazanije do 300% vec torej masini se prej pise slabo kt dobro. Sam to lahk znemarmo pr standard avtih.

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jan 06, 2005 9:02 pm

o teh zadevah je bilo že toliko napisanega da imaš dovolj branja do jutri zjutraj... :D evo maky se je podrudil ter zbral nikaj linkov,ki ti bodo zelo v pomoč...preberi pa boš izvedel več kot dovolj...če bodo še vprašanja...pol pa le vprašaj...no takole še link do...ja do veselega branja http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=15464
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če jan 06, 2005 9:05 pm

Bom js to dal pod ketno
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov