Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Grega24
Nov uporabnik

Kraj: BLED

odločitev je padla

Napisal/-a Grega24 To dec 28, 2004 9:48 pm

Dinamični Kit - KD2 - SuperCompetition bo filter....

Uporabniški avatar
Grega24
Nov uporabnik

Kraj: BLED

KD2 dinamični kit...

Napisal/-a Grega24 So jan 15, 2005 8:21 am

montiral sem športni filter KD2 Sprint Filter.... ekr sem dokaj nov na tej sceni...me zanima kaj vi menite...koliko zima in mraz vplivata na motor če imam montiran filter.... eni pravijo da dobro drugi slabo...??
Vsekakor sem s filtrom več kot zadovoljen in ga priporočam...
lp

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Re: KD2 dinamični kit...

Napisal/-a killah bee So jan 15, 2005 8:27 am

Grega24 je napisal/-a:montiral sem športni filter KD2 Sprint Filter.... ekr sem dokaj nov na tej sceni...me zanima kaj vi menite...koliko zima in mraz vplivata na motor če imam montiran filter.... eni pravijo da dobro drugi slabo...??
Vsekakor sem s filtrom več kot zadovoljen in ga priporočam...
lp

ma pusti buče ,da je slabo,sam ga imam tud pa sem tudi več kot zadovoljen :twisted:

sam baje je jeba,ker ga bo treba homologirat,tko da hitr iskat kak TUV od šp. filtra
Slika

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight So jan 15, 2005 8:36 am

grega vidm da si se podal tudi ti u tunning, pa me zanima če boš tud kej styling poštimal, tako kot VaLe? Drgač ma boš daj še kaj slik al pa filmčkov da vidmo kak se kj dere tale stvar?

LP

p.s-moder RS je res hud!!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So jan 15, 2005 10:36 am

Zima in mraz naj ne bi vplivala slabo na motor, kvečjemu bolje ker je hladen zark gostejši in ga več spraviš v mašino. Drugače so optimalni pogoji tam pri 15-20 stopinj. Bolj ko je navit motor, bolj se pozna.
Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage So jan 15, 2005 12:37 pm

kot prvo, vidu sm uzadno avto, res lep, pohvalni nakup! kr se pa tiče auspuha pa ti tko rečem.. samo powerfulla ne! devito, novak, remus... sam imam powerfulla pa mi je žou, kr morm met pr 160km/h musko do konca naglas da ne slišm auspuha k ma kasnej že prou ogaben zvok... sej ne rečem pr nižjih hitrostih ko pospešuješ je ok k se lepo sliš sam pr enih konstantno visokih obratih pa popizdiš.

LP
Matic

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] So jan 15, 2005 12:45 pm

en je od enih čipov govoru (senica al neki podobnega)..a se jih to splača dt na motor brez turbine?
Let there be rock!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 15, 2005 12:51 pm

[SlasH] je napisal/-a:en je od enih čipov govoru (senica al neki podobnega)..a se jih to splača dt na motor brez turbine?

velikd dnarja mal muske :D

odgovor:
ne ;)
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov