Ledo je napisal/-a:http://www.full-race.com/turbokits.html
ka se boš brezveze mučil...naročiš si za eno 6000$ en kit pa si car![]()
in daš na 1.6 mašino T4 turbino...in si vrgo 6000$ praktično v koš...
greddy je napisal/-a:30K sit optimizacija elektronike?wtf??sej se hecas ane
![]()
Skratka da se vse naredit, ampak konkretno mene je elektronika stala 1k EUR pa še to je delal skoraj mesec dni, zato mi pa ne govorit prosim o raznih 30k SIT za elektroniko..
eXtreme je napisal/-a:greddy je napisal/-a:30K sit optimizacija elektronike?wtf??sej se hecas ane
![]()
Skratka da se vse naredit, ampak konkretno mene je elektronika stala 1k EUR pa še to je delal skoraj mesec dni, zato mi pa ne govorit prosim o raznih 30k SIT za elektroniko..
V mislih sem imel t.i. chip tuning, oziroma menjavo chipa z optimiziranim. Lahko pa si kupis ze optimizirani chip. Lahko pa si laicno povedano naredis sam, kupis spajkalnik, podnozje, prazen chip, laptop, pekac, senzorje, etc., in si sam zoptimiziras. Lahko pa peljes k senici da ti nastavi, samo voziti k nekomu brez ustrezne izobrazbe je stran vrzen denar.
govorim seveda v opciji za 0,6 bara. za kajvec seveda to nima pomena.
greddy je napisal/-a:Jao folk, ka jes tule berem![]()
Edn, k je pametn, da za 200k SPRAVI skupi turbo kit, mu jes dam se 1x tolk zraven za nagrado, če mu to uspe..
30K sit optimizacija elektronike?wtf??sej se hecas ane
![]()
glede map senzorja je tako, map senzor se da preslepit (missing link), oziroma dela do 1 bara, ampak ni problem v map senzorju, k zazna pritisk, da pade v limp mode ECU, temvec je catch v ECUju..Skratka da se vse naredit, ampak konkretno mene je elektronika stala 1k EUR pa še to je delal skoraj mesec dni, zato mi pa ne govorit prosim o raznih 30k SIT za elektroniko..
Če bi šel še enkrat v to, kar sem dal čez si upam, naredit turbo kit, z rabljenimi komponentami, za 500k SIT, nizje pa grem stavit, da ne gre, oziroma gre, ampak brez elektornike...
kingroad je napisal/-a:greddy je napisal/-a:Jao folk, ka jes tule berem![]()
Edn, k je pametn, da za 200k SPRAVI skupi turbo kit, mu jes dam se 1x tolk zraven za nagrado, če mu to uspe..
30K sit optimizacija elektronike?wtf??sej se hecas ane
![]()
glede map senzorja je tako, map senzor se da preslepit (missing link), oziroma dela do 1 bara, ampak ni problem v map senzorju, k zazna pritisk, da pade v limp mode ECU, temvec je catch v ECUju..Skratka da se vse naredit, ampak konkretno mene je elektronika stala 1k EUR pa še to je delal skoraj mesec dni, zato mi pa ne govorit prosim o raznih 30k SIT za elektroniko..
Če bi šel še enkrat v to, kar sem dal čez si upam, naredit turbo kit, z rabljenimi komponentami, za 500k SIT, nizje pa grem stavit, da ne gre, oziroma gre, ampak brez elektornike...
to reci možaku ki vozil DRAG v Celju če upaš. Bo zelo vesel tvoje nagrade!!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov