Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 02, 2005 2:25 pm

mamomu je napisal/-a:No ja, saj niti nič drugega nisem pričakoval! Votli valji, polni valji, slabo vreme, sparina,...! Vedno treba najti nekaj, v kar se ljudje spotaknejo!! :shock:
Moj motor bi naj imel 120KM, izmeril jih je med 117 in 119! Po Jinxy-jevi razlagi jih potem moj avto brez boxa ima le cca. 100KM??!! Te izjave so pa res bose :(
Ko sem propagiral določen izdelek, so mi vsi pravli "pelaj na valje, drugače nebomo verjeli"! OK, pelam na valje.
In zdaj? Ne verjamemo, ker valji NISO PRAVI!
Haloooo?? :con

Ej ej, ti si tole čist narobe razumu - noben ne kritizira tvojih meritev ejga. Tvoje meritve so ql in tud prirastek je lepo viden. Kle vse klapa kot mora!!

Fora je sam v njegovih valjih, to je čist druga zgodba, ki se tvojih rezultatov nič ne tiče - sori za offtopic torej.
Slika

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Sr mar 02, 2005 2:27 pm

Hehe, ej ne se sekirat, jest sem za mojo meritev govoril, da dvomim o točnosti. Poleg mene jih je še nekaj merilo in so imeli veliko bolj realne rezultate.

Na tvoji meritvi se lepo vidi prirastek navora in moči glede na serijski avto in to je najbolj pomembno, ne pa neke številke! 8)

Uporabniški avatar
mamomu
Nov uporabnik

Napisal/-a mamomu Sr mar 02, 2005 2:35 pm

:D Ni problema!
Glavno je, da ko stopim po gasu (imam letne gume gor) kar malo pometa z ritjo in da avto vleeeečeee!

Uporabniški avatar
mamomu
Nov uporabnik

Napisal/-a mamomu Sr mar 02, 2005 2:36 pm

:D Ni problema!
Glavno je, da ko stopim po gasu (imam letne gume gor) kar malo pometa z ritjo in da avto vleeeečeee!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov