Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Ne mar 06, 2005 10:53 pm

A pa so progressive fedri dobri, ker hočem da je avto še vseeno trd, oz tko da v ovinkih prime dobr, pa da ne zabija na ravnini če je ka pukel al pa klanček1

LP

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne mar 06, 2005 11:23 pm

Ja pač fedri imajo na sredi bolj narazen navoje, na koncu ali na obeh konceh pa so navoji bolj gosti

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po mar 07, 2005 4:47 am

TO da trpi vse pri znižanem avtu je tko al tko. Se pa ornk pozna če daš pol še prečko prek prednjih amortizerjev... avtek postane dost bolj stabiln vsaj kar se nosu tiče.

Kar se tiče onga da AX ne crkne... se tudi strinjam.

No men pa zanima slednje..... ker amortizerje ( ali pa kako in kje in kdo ) mi jih lahko priredi ( in pa seveda cena ) tko da bi avto bil bolj trd pri enaki višini.... amortizerje rabim tko al tko nove.Zdej mi jih zabija.... zadnjič mi je uspel ( par skokov zapored) celo podrgnit z zaščito pod motorjem po tleh :shock: torej ga je res ornk zabilo....
Torej novi amortizerji + tršanje..... bo sploh kdo hotel to nardit glede na to da majo garancijo al pol zgubim garancijo ?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po mar 07, 2005 4:53 pm

Ne rabiš novih, pejd te ta stare obnovit pa stršat, npr k gospodu Vugi v Novi Gorici, te pride tm okol 30 k, gospod delo naredi odlično! 8)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To mar 08, 2005 10:24 pm

Cash je napisal/-a:Ne rabiš novih, pejd te ta stare obnovit pa stršat, npr k gospodu Vugi v Novi Gorici, te pride tm okol 30 k, gospod delo naredi odlično! 8)

Sorry sem že klicu marsikaj okol...... sam pol vsakmu ko sem reku kake načrte še mam dalje z avtkom..... pa da ga mislim met do konca..... so mi odsvetoval obnovo starih..... nove in tršanje.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Sr mar 09, 2005 10:17 am

Jaz sem imel do sedaj cca. 14 avtomobilov in sem jih več kot polovico znižal (če še niso bili ob nakupu). :roll:

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ceri Sr mar 09, 2005 10:30 am

PiLLLe je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:hmm....ej.....a se da dobit kje mortizerje....ki so konusne oblike...odzgoraj....al odspodaj.....tko bi karakteristiko spremeni....
in bi dobili da do neke mere ti avto normalno blazi....pol pa ko bi se tej navoji ki so konusni stisnili skupaj bi avto postal kr na 1x trd........upam da razumeste kaj govorim.... s tem bi pridobili na teh luknjah,.....in nebi vsake dlake cutli...in tudi voznja bi bla bolj udobna..
LP

LoL :cry :cry

To so ti progresivni amortizerji :) delajo pa tko da dokler normalno peljes se obnasjo kt obicni ko pa prletis v ovink pa spremenijo karakteristiko in so kr naenkrat trdi :)

Lp PiLLLe
p.s dj razloz kako bo mortizer konusn :D

Pillje, dej pa ti men razlož kako se kr naenkrat spremeni struktura oz. karakteristika fedra / oziroma v tvojem primeru amortizerja -- a je to voodoo al kaj. Progresivne si lahko pogledaš pr Turenšku (fedre namreč) in so sestavljeni iz dveh delov malega in velikega fedrca, ki "ležita" en na drugem. Eden pobira cestne tresljaje drug pa ta resn shit.
Men se zdi da ne veš čist kako stvar deluje, ampak samo kritiziraš "znanje" drugih.
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov