Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell So apr 12, 2003 9:45 am

vse bi blo bols kot pa tole zdele... ker ga mas direktno dan mašino
V8 POWER

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Kaj pa če ma avto že serijsko dovod zraka od spodi napelan

Napisal/-a Airborne So apr 12, 2003 12:52 pm

Ne spoznam se na to tko da ne vem a je to pri vseh avtih sam pri A3 je plastična lukna tam kjer se žačne filter, pa me zanima če bi blo dost če bi samo športni filter dal v en lonec ki bi lovil zrak k je spelan že serijsko po sicer kakšnih 4cm premera cevi nekam k sprednjem levem kolesu, al bi blo vseen treba posebej cev napelat k filtru, pa če bi blo boljš če bi ta filtr zaprl z vseh strani razen s tiste s katere piha zark po cevi?[/img]
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Kurilc
Nov uporabnik

Napisal/-a Kurilc Pe apr 25, 2003 12:17 am

Aleksander je napisal/-a:Neeeeeeeee! Odpade preveč dolga linija bi bla in bi se luft zgubu, pa še sound bi bil slab :cry: ! Najboljše je če maš od filtra pa do motroja čim krajšo pot :D do filtra pa čim bolj hladen zrak . Lastne izkušnje z Apexom! :lol:

Sam neki kt vidm da mas kupejca ne govort od izgube zvoka pa tko naprej sem mel sam na svojem ne takem modelu kot ga mas ti ampak novejsem 1.2 m rebraste cevi pa mal povrebej po forumih kaksen sound je bil sam tolk sezuje te ti povem 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe apr 25, 2003 6:26 am

res... tvoj coupe je mel res sound da se rece... samo resno je preglasil vse RSske ipd...
V8 POWER

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne apr 27, 2003 12:45 pm

Jaz bi pa sam povedu da sem v petek dal filter u eno konzervo od barve in napelu rebrasto(srebrno) fi 70 cev od reže v spojlerju do filtra in se res ful pozna, ker tut ko je v haubi ful vroče je cev za filter in filter hladen. Motor se rajš vrti pa tut zvok je tak kot npr. zvečer ko zunaj ni vroče, je pa res da pri višjih hitrostih bolj hladi , v gužvi na vročini je pa nekaj časa boljš dokler se ne ogreje spet pol ko pa hitrost dobiš je pa spet boljš.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne apr 27, 2003 12:53 pm

tega se enostavno znebis z lukno v havbi.. sm neredu in mi ni zal...
V8 POWER

Yacksy
Novinec

Kraj: Okolica Novega mesta

Napisal/-a Yacksy So maj 03, 2003 8:10 pm

In koliko te je ta luknja koštala? Skupaj s štrihatijo in plastiko?
Mislim si enga ubost na svojga Cliota.
A fazer to lepo poštriha. Ker avto jerdeč. :twisted:
Shit Happens

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Ne maj 04, 2003 10:10 pm

Fantje dejte mi rečt, jst bi tut v haubi lukno naredu da bi šel zrak direkt v filter, pa me zanima, kaj pa voda oz. dež? A nej dam po še en KALGON da se mi ne bo kamen v mašini delu :?:
Ka pravte?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Po maj 05, 2003 12:21 am

no... zdele bom verjetn izpadu cist tak nevedni lulek kot sm u resnici.. ampak.. kolkr kapiram situacijo je treba do zracnega filtra prpelat cim hladnejsi luft cim hitreje... moja ideja je, da se takoj za takole odprtino na odbijacu nardi neki v stilu deformiranga lija, pa se drug konec pelje nekam gor kjer bi v neki zaprti posodi (mobiskatla™) domoval filter, pol pa z eno dosti debelo cevjo povezano na fergazer. mal sm se potrudu pa ukradu slikco z auto-extreme.com pa jo mal priredil.. ce je to krsenje kakih avtorskih pravic pol naj kak admin skine slikco pa bom drugo naredo :>

Slika

takle je za silo narejeno... upam da je kolkr tolk razvidno kaj sm hotu povedat... pa rdece puscise pomenijo smer lufta :>

lp, jst

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Po maj 05, 2003 11:47 am

Haby je napisal/-a: Ce hoces pa performanse izbolsat nardis pa en dobr CAI tko da ti vlece samo mrzu zrak nekje izpod odbijaca, pa obvezno rostfrei cev (polirano znotri da ni turbulence) do lapute pa si zmagu.
Moj izdelek:
Slika

Sm ze na zacetku napiso to.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov