Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So apr 02, 2005 10:26 pm

DrMr je napisal/-a:Moj znanec jih dela za 15-20k z vijaki :!:

kaj 4 komade z vijaki? kire pa?..kasne debeline?
LP

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So apr 02, 2005 10:59 pm

Dariooo je napisal/-a:

LP

Kakšne koli hočeš, vedno pa vse 4 kose. Po želji 2x15 + 2x20,.... Nima pa muštra, zato mu moraš pustit eno felno da prekopira fazo.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne apr 03, 2005 9:31 am

DrMr je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

LP

Kakšne koli hočeš, vedno pa vse 4 kose. Po želji 2x15 + 2x20,.... Nima pa muštra, zato mu moraš pustit eno felno da prekopira fazo.

kaj pa je muštra?........in kako fazo da prekopira?.....hmm...od kod je?..ker da mu zdaj nosim feltno...ne vem ce se mi splaca...saj sm s primorske........
LP

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne apr 03, 2005 9:39 am

Dariooo je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

LP

kaj pa je muštra?........in kako fazo da prekopira?.....hmm...od kod je?..ker da mu zdaj nosim feltno...ne vem ce se mi splaca...saj sm s primorske........
LP

Za kakšen avto rabiš? Mušter je :P vzorec, ki ga nato prekopira in lahko praktično proba, (faza :idea: = oblika konusnega notranjega centrirnega obroča) Saj če maš neko normalno felno, bo že mel mušter. Ga jutri vrpašam, kak je s cajtom :?:

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne apr 03, 2005 9:44 am

DrMr je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

LP

LP

Za kakšen avto rabiš? Mušter je :P vzorec, ki ga nato prekopira in lahko praktično proba, (faza :idea: = oblika konusnega notranjega centrirnega obroča) Saj če maš neko normalno felno, bo že mel mušter. Ga jutri vrpašam, kak je s cajtom :?:

ma rabim za peugeota 4x108.....in za feltno od forda ki ima manjso sredinsko luknjo......tui 4x108...
ej a dela tui take na 8 vijakov? take
Slika
to bi js rabu saj odspredaj rabim kako vecjo debelino, tko da nebi dajal normalnih vijakov....po pravici povedano se malo bojim imet 160hp na takih vijakih.......aja...debelina 30>

LP

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne apr 03, 2005 9:52 am

Dariooo je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

LP

LP

ma rabim za peugeota 4x108.....in za feltno od forda ki ima manjso sredinsko luknjo......tui 4x108...
ej a dela tui take na 8 vijakov? take
Slika
to bi js rabu saj odspredaj rabim kako vecjo debelino, tko da nebi dajal normalnih vijakov....po pravici povedano se malo bojim imet 160hp na takih vijakih.......aja...debelina 30>

LP

Ti jutri javim, ko ga vprašam! O.k.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne apr 03, 2005 8:21 pm

a maybe ve kko se kej obnesejo ti distancniki z 8-imi vijaki??...kaj za debelino vecjo od 30mm so tej bolsi??...al je isto ce dam tiste navadne pa normalne vijake samo da so dalsi?....ni nevarnosti da mi jih oddlomi???...

najlepse hvala za nasvet....LP ;)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne apr 03, 2005 8:26 pm

Dariooo je napisal/-a:a maybe ve kko se kej obnesejo ti distancniki z 8-imi vijaki??...kaj za debelino vecjo od 30mm so tej bolsi??...al je isto ce dam tiste navadne pa normalne vijake samo da so dalsi?....ni nevarnosti da mi jih oddlomi???...

Ne rabi bit adapter (8 vijakov), ker 30 mm daljši vijaki dovolj držijo (garantovano)!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne apr 03, 2005 8:29 pm

DrMr je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:a maybe ve kko se kej obnesejo ti distancniki z 8-imi vijaki??...kaj za debelino vecjo od 30mm so tej bolsi??...al je isto ce dam tiste navadne pa normalne vijake samo da so dalsi?....ni nevarnosti da mi jih oddlomi???...

Ne rabi bit adapter (8 vijakov), ker 30 mm daljši vijaki dovolj držijo (garantovano)!

a res?.....pol za 160 konjev in 16col feltne bo zdrzalo?...tui na huse starte in podobno?......in kaj ce dam vec kot 30mm?.....bo treba te adapterje?..al lahko dam se vedno navadne distancnike?....a vijake se dobi pr vulkanizerju....al jih treba po narocilu delat?
LP

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Po apr 04, 2005 8:13 pm

DrMr....a si se kej pozanimal maybe??......
kolko bi mi prsu en par distancnikov od 30mm?
LP

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To apr 05, 2005 8:13 pm

Dariooo je napisal/-a:DrMr....a si se kej pozanimal maybe??......
kolko bi mi prsu en par distancnikov od 30mm?
LP

Javi se mi v PM
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov