DrMr je napisal/-a:Moj znanec jih dela za 15-20k z vijaki
kaj 4 komade z vijaki? kire pa?..kasne debeline?
LP
DrMr je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Moj znanec jih dela za 15-20k z vijaki
LP
Kakšne koli hočeš, vedno pa vse 4 kose. Po želji 2x15 + 2x20,.... Nima pa muštra, zato mu moraš pustit eno felno da prekopira fazo.
Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Moj znanec jih dela za 15-20k z vijaki
LP
Kakšne koli hočeš, vedno pa vse 4 kose. Po želji 2x15 + 2x20,.... Nima pa muštra, zato mu moraš pustit eno felno da prekopira fazo.
kaj pa je muštra?........in kako fazo da prekopira?.....hmm...od kod je?..ker da mu zdaj nosim feltno...ne vem ce se mi splaca...saj sm s primorske........
LP
DrMr je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Moj znanec jih dela za 15-20k z vijaki
LP
kaj pa je muštra?........in kako fazo da prekopira?.....hmm...od kod je?..ker da mu zdaj nosim feltno...ne vem ce se mi splaca...saj sm s primorske........
LP
Za kakšen avto rabiš? Mušter je :P vzorec, ki ga nato prekopira in lahko praktično proba, (faza= oblika konusnega notranjega centrirnega obroča) Saj če maš neko normalno felno, bo že mel mušter. Ga jutri vrpašam, kak je s cajtom
Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Moj znanec jih dela za 15-20k z vijaki
LP
LP
Za kakšen avto rabiš? Mušter je :P vzorec, ki ga nato prekopira in lahko praktično proba, (faza= oblika konusnega notranjega centrirnega obroča) Saj če maš neko normalno felno, bo že mel mušter. Ga jutri vrpašam, kak je s cajtom
ma rabim za peugeota 4x108.....in za feltno od forda ki ima manjso sredinsko luknjo......tui 4x108...
ej a dela tui take na 8 vijakov? take
to bi js rabu saj odspredaj rabim kako vecjo debelino, tko da nebi dajal normalnih vijakov....po pravici povedano se malo bojim imet 160hp na takih vijakih.......aja...debelina 30>
LP
Dariooo je napisal/-a:a maybe ve kko se kej obnesejo ti distancniki z 8-imi vijaki??...kaj za debelino vecjo od 30mm so tej bolsi??...al je isto ce dam tiste navadne pa normalne vijake samo da so dalsi?....ni nevarnosti da mi jih oddlomi???...
najlepse hvala za nasvet....LP
DrMr je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:a maybe ve kko se kej obnesejo ti distancniki z 8-imi vijaki??...kaj za debelino vecjo od 30mm so tej bolsi??...al je isto ce dam tiste navadne pa normalne vijake samo da so dalsi?....ni nevarnosti da mi jih oddlomi???...
najlepse hvala za nasvet....LP
Ne rabi bit adapter (8 vijakov), ker 30 mm daljši vijaki dovolj držijo (garantovano)!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov